Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a

Štetner još četiri godine na čelu CRANE-a

Na redovnoj izbornoj skupštini Hrvatske mreže poslovnih anđela dosadašnji predsjednik Davorin Štetner izabran je na treći uzastopni mandat predsjednika CRANE-a. Promjene su se dogodile u Upravnom odboru gdje se dosadašnji član Damir Mujić zbog privatnih obaveza povukao, a kao novi članovi izabrani su Davor Tremac generalni manager UBER-a jugoistočne Europe te manager TOTAL-a Zdravko Novosel.

Hrvatska mreža poslovnih anđela osnovana je 2008. godine i jedno je od najstarijih udruženja poslovnih anđela Europe. Broji tridesetak članova, redom vrhunskih i uspješnih poduzetnika, managera i investitora. Članovi CRANE-a dosad su u hrvatske startupe u 11 godina investirali preko 40 milijuna kuna. Ove godine, 27. rujna CRANE će obilježiti i 11 godina rada gala večerom pod visokim pokroviteljstvom ​predsjednice države Kolinde Grabar - Kitarović te uz prisustvo samog vrha svjetske investicijske zajednice predvođene predsjednikom Europske mreže poslovnih anđela ​Peterom Cowleyem​.

“Zahvaljujem ovoj vrhunskoj skupini intelektualaca na povjerenju koje mi pružaju. U sljedećem četverogodišnjem razdoblju nastavit ćemo aktivno raditi na poboljšanju poslovne klime, pronalaženju kvalitetnih startupa te aktivnom sudjelovanju u svjetskim i europskim aktivnostima“, izjavio je Štetner. Uz izbor za tijela udruge članovi udruge investitora u tvrtke u ranoj fazi razvoja raspravljali su o aktivnostima u protekloj godini te o planovima za 2019.