Simpa za svačiji džep uz nove opcije i pogodnosti

Simpa za svačiji džep uz nove opcije i pogodnosti

Foto: Fotolia

Simpino istraživanje korisničkih potreba pokazuje da, kada je u pitanju komunikacija, Hrvati itekako žele biti povezani i pozivima i porukama. Polovica ispitanih kaže da trebaju i minute i poruke u svojim tarifnim paketima.

Bez obzira na dob, pametni telefon je postao uređaj od kojega se ne odvajamo. Pokazalo je to i novo istraživanje Europske Komisije, po kojemu se Hrvati služe internetom više od europskog prosjeka. Čak 91 posto informira se o domaćim i svjetskim vijestima putem internetskih portala, po čemu smo drugi u Europi, a online sve više gledamo filmove, slušamo glazbu te koristimo internetsko bankarstvo.

Za sve generacije kojima je biti online i povezan pozivima i porukama sa svojima najmilijima najvažnije, Simpa je kreirala nove mjesečne opcije, jednu tjednu te mnogo ostalih pogodnosti. Nove mjesečne GLANC opcije donose još više megabajta, minuta i poruka po cijeni od 24, 34, 54 i 74 kuna, koje odgovaraju stvarnim potrebama korisnika.

Dva najveća paketa su za one kojima je najvažnije surfati i biti online. VELIKI GLANC za 74 kune donosi čak 5000 MB, 1000 minuta i 1000 poruka, a slijedi ga SREDNJI GLANC koji za 54 kune nudi 2000 MB, 500 minuta i 500 poruka. Za korisnike kojima su važniji razgovori Simpa ima MALI GLANC za 34 kune koji nudi 500 minuta, 200 poruka i 400 MB te NAJMANJI GLANC koji za 24 kune nudi 200 minuta, 100 poruka i 200 MB. Za sve koji se ne skidaju sa slušalice postoji i opcija GLANC BEZ USPOSTAVE, koja traje 30 dana i s kojom nema naknade za uspostavu poziva uz GLANC opcije.

Simpa omogućava automatski prijenos svih nepotrošenih jedinica u idući mjesec, a jedinice se mogu dijeliti s drugim Simpa prijateljima uz opciju GLANC PRIJENOS. Velika je novost i opcija TJEDNI GLANC za 19 kuna, koja uključuje 2000 MB, 200 minuta i 100 poruka. Nove su i jednokratne opcije EXTRAGLANC INTERNET za 1000 MB, EXTRAGLANC MINUTE za 200 minuta i EXTRAGLANC PORUKE za 200 poruka, s kojima se već od 9 kuna može izdržati do kraja mjeseca u slučaju da korisnik ostane bez jedinica iz mjesečnih opcija.

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

Otvorene su prijave za Startup Factory predakceleracijski program

21.08.2018. komentiraj

Startup Factory kreće s novim, trećim, ciklusom predakceleracijskog programa. Startupe očekuje intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

Windows 10 Mail konačno dobiva mogućnost crtanja po porukama

20.08.2018. komentiraj

Microsoft konstantno unapređuje Windows 10 operativni sustav te alate i usluge koji se vežu uz njega. A posljednji predstavljeni novitet jest onaj za Mail aplikaciju, koja dobiva „tintu“ pa uz tu mogućnost korisnici mogu unutar e-mail poruka postaviti svoje potpise koji izgledaju kao na papiru.

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

Algebra preuzela vodstvo na rang listi privatnih veleučilišta i visokih škola

20.08.2018. komentiraj

U novu će akademsku godinu, sudeći po rezultatima upisa na ljetnom upisnom roku i iskazanim trendovima, Visoko učilište Algebra po prvi puta ući s više od 300 upisanih brucoša na svojim digitalnim studijima: na studij digitalnog marketinga upisano je 10 posto više studenata, a na studije primijenjenog računarstva ukupno 30 posto više studenata nego prilikom upisa u prošlu akademsku godinu.