Šesta eSecurity konferencija 2022

Šesta eSecurity konferencija 2022

Nakon pet uspješnih međunarodnih konferencija na temu IT sigurnosti i zaštite informacija Udruženje eSigurnost organizacije svoju šestu eSecurity konferenciju, koja će se održati od 27. do 29. rujna 2022. godine u Hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Međunarodna eSecurity konferencija iz godine u godinu prati trendove u sferi informacijske sigurnosti u okviru financijskih institucija, telekomunikacijskih kompanija, energetskog sektora itd. Posebna predavanja biće posvećena upravljanju sigurnošću informacijskih sustava, standardima i regulativama, sigurnost mobilnih uređaja i internet stvari (IoT), zatim sigurnost platnih kartica, elektronskog i mobilnog plaćanja, kriptografiji i blockchain tehnologiji. Na konferenciji će biti riječi i o socijalnom inženjeringu, phishing napadima i naprednim ransomware prijetnjama.

Govorit će se  i o temama koje dolaze nakon problema, o digitalnoj forenzici, sistemima za oporavak podataka i rezervnim kopijama.

Konferenciju prate radionice i hands-on treninzi na temu etičkog hakiranja i digitalne forenzike. Radionice su namijenjene onima koji žele vidjeti što ih i kako ih se napada i što im može pomoći da detektiraju napade i spriječe širenje.

Posjetioci konferencije su IT menadžeri, menadžeri informacijske sigurnosti, stručnjaci u segmentu cyber kriminala i digitalne forenzike, kao i mnogi drugi zainteresirani za trendove i praktične savjete u vezi zaštite informacionih sistema.

Više informacija o prethodnim eSecurity konferencijama Udruženja eSigurnost možete da vidite na službenom webu konferencije http://www.esecurity.rs/ i YouTube kanalu eSecurity konferencije, a informacije o paketima za posjetitelje možete naći na sljedećem linku http://www.esecurity.rs/prijava.html.