Šef hrvatskih poslovnih anđela investirao u bezglutenski startup

Šef hrvatskih poslovnih anđela investirao u bezglutenski startup

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE, Davorin Štetner, investirao je u projekt Goga gluten free. Riječ je o startupu poduzetnice Gordane Kušar koju je Štetner zapazio prilikom projekta mentoriranja u Ivancu. Poduzetnica je u projekt ušla prije nekoliko godina kada je njezin član obitelji obolio od teškog oblika celijakije te je iz nužde pokrenula projekt izrade proizvoda bez glutena.

“Neopisivo sam sretna što je netko poput Davorina prepoznao moju motivaciju, trud i rad na poboljšanju kvalitete života oboljelih od celijakije te svih ostalih osoba koje pate od raznih autoimunih bolesti. Vjerujem u uspjeh jer je u svakom proizvodu moja ljubav i pozitiva. Radujem se svakoj novoj prilici za razvoj veće proizvodnje jer sam sigurna da imaju svoju priču, a to je sigurnost i kvaliteta za oboljele. Sigurna sam da će naša suradnja pridonijeti dobrim rezultatima za ljude kojima je hrana jedini lijek, izjavila je osnivačica tvrtke Goga gluten free Gordana Kušar.

„Iako ovo nije startup po klasičnoj definiciji riječi, inspirirala me Gogina upornost. Nevjerojatno je kako je iz potrebe razvila uspješni projekt, a nadam se da će joj moja investicija pomoći da ostvari ciljeve brzog širenja jer su proizvodi zaista vrhunske kvalitete. Ujedno ovo je i javna podrška projektu koji osim zarade skreće pažnju na važnost prevencije ove podmukle bolesti. Informiranjem se zaista mogu spriječiti opasne tegobe koje muče sve veći broj ljudi“, rekao je Štetner.