Šef hrvatskih poslovnih anđela investirao u bezglutenski startup

Šef hrvatskih poslovnih anđela investirao u bezglutenski startup

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE, Davorin Štetner, investirao je u projekt Goga gluten free. Riječ je o startupu poduzetnice Gordane Kušar koju je Štetner zapazio prilikom projekta mentoriranja u Ivancu. Poduzetnica je u projekt ušla prije nekoliko godina kada je njezin član obitelji obolio od teškog oblika celijakije te je iz nužde pokrenula projekt izrade proizvoda bez glutena.

“Neopisivo sam sretna što je netko poput Davorina prepoznao moju motivaciju, trud i rad na poboljšanju kvalitete života oboljelih od celijakije te svih ostalih osoba koje pate od raznih autoimunih bolesti. Vjerujem u uspjeh jer je u svakom proizvodu moja ljubav i pozitiva. Radujem se svakoj novoj prilici za razvoj veće proizvodnje jer sam sigurna da imaju svoju priču, a to je sigurnost i kvaliteta za oboljele. Sigurna sam da će naša suradnja pridonijeti dobrim rezultatima za ljude kojima je hrana jedini lijek", izjavila je osnivačica tvrtke Goga gluten free Gordana Kušar.

„Iako ovo nije startup po klasičnoj definiciji riječi, inspirirala me Gogina upornost. Nevjerojatno je kako je iz potrebe razvila uspješni projekt, a nadam se da će joj moja investicija pomoći da ostvari ciljeve brzog širenja jer su proizvodi zaista vrhunske kvalitete. Ujedno ovo je i javna podrška projektu koji osim zarade skreće pažnju na važnost prevencije ove podmukle bolesti. Informiranjem se zaista mogu spriječiti opasne tegobe koje muče sve veći broj ljudi“, rekao je Štetner.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.