Sedam IT postao certificirani partner SevOne

Sedam IT postao certificirani partner SevOne
Fotolia

Tvrtka Sedam IT postala je certificirani partner američke tvrtke SevOne odnosno druga u Europi koja će pružati usluge bržeg donošenja kvalitetnih i pravovremenih odluka temeljenih na najbržem skalabilnom IT monitoringu i platformi za izvještavanje.

Sedam IT je kroz svoje desetljeće poslovanja u Hrvatskoj i regiji te široku partnersku mrežu od preko 19 renomiranih svjetskih kompanija, prerastao u vodeću IT tvrtku sa više od 70 visokoobrazovanih zaposlenika od kojih je čak 90 posto mlađe od 35 godina. Osim pružanja usluga iz partnerskih portfelja rješenja, Sedam IT svoje poslovne uspjehe temelji na upravljanju ICT-em, upravljanju sigurnosti, ali i na vlastitim rješenjima. Riječ je o rješenjima Sedam IT Karat24, Sedam CRM, Sedam Kontakt centar, Sedam LI (Lawful Interception), Sedam RMS (Recording and Management System) i Sedam ACH (Advanced Call Handler).

Prateći poslovnu strategiju regionalnog širenja poslovanja, tvrtka je danas potpisala partnerski ugovor s američkim gigantom za izvještavanje i monitoring tvrtkom SevOne. Riječ je o ponuđaču rješenja koje se može koristiti virtualno ili klasično - putem hardverske opreme, a istovremeno ima sposobnost praćenja do 200.000 mrežnih elemenata. Monitoring, prikupljanje podataka, analize i izvještavanje izvode se pomoću jednog uređaja. Podržavaju najnovije protokole i tehnologije koje su sastavni dio rješenja, a rezultiraju iznimno jednostavnim i brzim izvještajima za uporabu kod krajnjih korisnika. Korisničko sučelje rješenja tvrtke SevOne jednostavno je, intuitivno i grafički prihvatljivo, čime se osigurava jednostavno korištenje već nakon implementacije.

„Tvrtka SevOne je naš najnoviji partner čija ćemo rješenja nuditi u Hrvatskoj, ali i na regionalnim tržištima. Kako smo jedini u ovom dijelu Europe ovlašteni za SevOne, naša dosadašnja ponuda obogaćena je rješenjima koja potpuno inovativnim pristupom ostvaruju znatne uštede, omogućavaju brzu i uspješnu primjenu novih tehnologija, a rukovodećim pozicijama osiguravaju adekvatno donošenje pravovremenih odluka. Iznimno nas veseli činjenica da smo uz partnere iz Švedske jedini ponuđač SevOne-a u Europi, što nedvojbeno potvrđuje našu agilnost i brzu prilagodbu novim tehnologijama i rješenjima.“ naglasio je Hrvoje Selak, direktor sektora Mrežne tehnologije u Sedam IT.

Upravljanje mrežnim učincima - monitoring svih uređaja unutar tvrtke s istovremenim bilježenjem i ažuriranjem svih promjena, upravljanje programskim učincima koje krajnjim korisnicima omogućava kontinuirano i učinkovito upravljanje poslovnim operacijama te učinkovito upravljanje sustavima čime se osigurava nesmetan rad aktivne ICT infrastrukture samo su neke od funkcionalnosti SevOne rješenja. Značajna je i brzina rada - koja je od strane korisnika prepoznata kao najbrža na svjetskom tržištu, skalabilnost koja osigurava da se sustav prilagođava opterećenjima i njihovim promjenama istovremeno prateći i do 200.000 različitih uređaja te jednostavnost koja krajnjem korisniku osigurava brzinu, preglednost i jasnoću pri izboru potrebnog izvještaja.

Tvrtka Sedam IT novim partnerskim ugovorom nastavlja s realizacijom poslovne strategije regionalnog širenja uz ostvarenje predviđenih poslovnih ciljeva. Time će tvrtka nastaviti svoj poslovni rast i održivost, ali i tržištu osiguravati inovativna i moderna poslovna rješenja.