Saznajte kako osigurati kibernetičku sigurnost u poslovanju

Saznajte kako osigurati kibernetičku sigurnost u poslovanju

Foto: DepositPhotos

U Zagrebu će se 3. travnja u organizaciji tvrtke iStart na lokaciji City Plaza Zagreb održati tematska konferencija o kibernetičkoj sigurnosti, na kojoj će se obraditi široki spektar vezanih tema. U sklopu konferencije predavanja će održati stručnjaci za kibernetičku sigurnost, među kojima su mr. sc. Dražen Pranić, mr. sc. Marinko Žagar i dr. sc. Damir Delija.

Teme konferencije bit će:

  • Cyber Threat Intelligence kao ključni čimbenik kibernetičke otpornosti informacijskih sustava
  • Učinkovita implementacija Cyber Threat Intelligence u korporativnom okruženju
  • Kad kibernetički napad prelazi u kibernetički rat – I dio / When cyber-attack becomes cyber war - part I
  • Kad kibernetički napad prelazi u kibernetički rat – II dio / When cyber-attack becomes cyber war - part II
  • Enterprise forenzički alati u zaštiti organizacija/ I dio Enterprise forensic tools for organization protection/part I
  • Enterprise forenzički alati u zaštiti organizacija/ II dio Enterprise forensic tools for organization protection/part II

Kotizacija za konferenciju iznosi 1.250,00 kn + PDV. Prijave i sve vezane upite možete poslati na e-mail info@istart-it.hr, te na web stranici www.istart-it.hr.

Još iz kategorije

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

16.06.2018. komentiraj

Uoči početka turističke sezone Hrvatski Telekom i Tower Center Rijeka postavili su prvu brzu e-punionicu za električna vozila u Gradu Rijeci u sklopu projekta „Sveobuhvatna mreža koridora s brzim punjenjem u jugoistočnoj Europi“. Ovom instalacijom Rijeka se pridružila karti pametnih gradova koji potiču razvoj e-mobilnosti kao ključnog koncepta nisko-ugljične mobilnosti.

Tele2 ulazi u svijet mobile gaminga s Valianceom

Tele2 ulazi u svijet mobile gaminga s Valianceom

16.06.2018. komentiraj

Ako imate instaliranu barem jednu igricu na svom smartphoneu - i vi ste egamer. Gaming je najbrže rastuća industrija u svijetu, a trenutno je aktivno više od 200 milijuna gamera. Prema nekim istraživanjima svakodnevno igra dvije trećine igrača, a deset posto njih čak 6 do 8 sati. Zanimljivo je i to da u svijetu esporta ima čak 45% žena koje aktivno igraju.

Održan SAP NOW Zagreb

Održan SAP NOW Zagreb

15.06.2018. komentiraj

Prvo izdanje događanja SAP NOW Zagreb, ponovilo je uspjeh svog prethodnika SAP Foruma te okupilo preko 600 domaćih i stranih stručnjaka koji su kroz seriju predavanja, primjera iz prakse i panela raspravljali o budućnosti inteligentnih tvrtki. Događanje je otvorila Sonja Popović, direktorica tvrtke SAP d.o.o., koja je naglasila kako se poslovanje budućnosti temelji na pametnom povezivanju ljudi, tehnologija i kompanija.