Sastanak Rimac - Krstičević

Sastanak Rimac - Krstičević

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sastao se s Matom Rimcem, poduzetnikom i osnivačem tvrtke Rimac Automobili u petak. Ministar Krstičević i  poduzetnik Mate Rimac razgovarali su o potencijalima obrambene i automobilske industrije i o budućoj suradnji s Ministarstvom obrane i Hrvatskom vojskom te je dogovoreno da će Mate Rimac održati predavanje kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu o vlastitom putu do uspjeha.

Ministar Krstičević ovom je prigodom izrazio zadovoljstvo susretom s uspješnim mladim poduzetnikom te Mati Rimcu uputio čestitke na  brojnim poslovnim uspjesima i postignućima. “Drago mi je što imate jasnu viziju, znanje i želju za uspjehom i u Ministarstvu obrane ćete uvijek imati podršku. Vjerujete u Hrvatsku, kao i pripadnici Hrvatske vojske i  želim vam puno uspjeha u daljnjim projektima“, istaknuo je ministar Krstičević.

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević sastao se s Matom Rimcem | Foto: MORH / T. Brandt

Mate Rimac zahvalio je ministru Krstičeviću na pozivu, predstavio je poslovna postignuća te je istaknuo kako će mu biti drago održati predavanje mladim kadetima Hrvatske vojske i sudjelovati na konferenciji o obrambenoj industriji i novim tehnologijama.

Govoreći o razvoju hrvatske obrambene industrije i partnerstvu hrvatske obrambene industrije s Ministarstvom obrane, ministar Krstičević  najavio je održavanje konferencije na temu “Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije“ u studenom ove godine u Zagrebu. Na konferenciji će prvi put sudjelovati i poduzetnik Mate Rimac, koji će govoriti o novim tehnologijama u industriji.