Samsung službeni sponzor komunikacija EuroBasketa 2013

Samsung službeni sponzor komunikacija EuroBasketa 2013

Samsung Electronics bit će službeni sponzor jednog od najvećih košarkaških događanja u 2013. godini, EuroBasket 2013, koje se održava u Sloveniji. Tvrtka će biti sponzor u kategoriji mobilnih komunikacija turnira. EuroBasket će se održati u Sloveniji od 4. do 22. rujna, a na turniru će 24 momčadi odigrati 90 utakmica u četiri grada, Ljubljani, Celju, Kopru i Jesenicama. Samsung Galaxy S4 obitelj pametnih telefona bit će službeni mobilni telefoni, a Galaxy tableti koristit će se kao službeni tableti EuroBasketa 2013.

"Samsung je ponosan što pruža podršku EuroBasketu 2013, što je ujedno i naše prvo europsko košarkaško pokroviteljstvo - izjavio je Stephen Taylor, potpredsjednik brenda za Samsung Electronics Europe. - Naša pozicija na slovenskom tržištu snažna je pa nam je stoga posebno zadovoljstvo što možemo pružiti potporu ovako važnom događanju u toj državi. Košarka je vrlo popularna diljem Europe, s brojnim varijacijama poput Slamballa, hakla 3 na 3 i košarke u kolicima za osobe s invaliditetom. Uvjereni smo da će ovaj turnir pokazati najbolje od europske košarke", zaključio je Taylor.

"Svako novo sponzorstvo daje dodanu vrijednost projektu, naročito kada važnost događanja prepoznaje velika i ugledna kompanija kao što je naš novi partner Samsung", rekao je Aleš Križnar, direktor EuroBasketa 2013 i dodao kako su naročito ponosni što Samsung i EuroBasket 2013 dijele iste vrijednosti zajedništva i odgovornosti.

"Sretan sam što mogu objaviti da je Samsung postao novi partner EuroBasketa 2013, uz postojeće sponzore. Samsung će biti zadužen za sponzorstvo kategorije mobilnih komunikacija. Volimo istaknuti kako je EuroBasket slovenski projekt, ali istovremeno on je i globalni projekt koji će predstaviti ime naše zemlje u svijetu, a to će biti znatno lakše uz podršku ovako uglednog partnera. Samsung nije novi član slovenske košarkaške obitelji, s obzirom na to da je sponzor hakl košarke 3 na 3 već dugi niz godina, stoga sam uvjeren kako će suradnja na EuroBasketu završiti na obostrano zadovoljstvo.", izjavio je Iztok Rems, glavni tajnik Slovenskog košarkaškog saveza.