Samsung širi HDR10+ ekosustav

Samsung širi HDR10+ ekosustav

Tvrtka Samsung objavila je ekspanziju svog HDR10+ ekosustava na čak 45 industrijskih partnera te najavila izgradnju novog certifikacijskog centra u Kini. Nova partnerstva donijet će korisnicima više sadržaja te proširiti utjecaj spomenute tehnologije na različita tržišta.

Prošlog lipnja, Samsung je pokrenuo program certificiranja i logotipa HDR10+ u suradnji s 20th Century Fox i Panasonicom. Zahvaljujući novim partnerstvima s pružateljima sadržaja, korisnici će uskoro moći pristupiti većem broju sadržaja.

„Budući da je HDR jedna od najvažnijih tehnologija za izuzetno visoku kvalitetu slike, Samsungov HDR10+ format dobiva na značaju. Ta je tehnologija već dobro prihvaćena od strane velikih tvrtki u različitim industrijama. Samsung će nastaviti učvršćivati HDR standardno tehnološko vodstvo i održavati prisutnost na globalnom TV tržištu.”, rekao je Hyogun Lee, izvršni potpredsjednik Samsungove tvrtke Visual Electronics.

Samsung planira izgraditi novi HDR10+ centar u Kini s TIRT-om, nacionalnim centrom za testiranje i inspekciju kineske potrošačke elektronike. Centar je osmišljen kako bi pomogao kineskim proizvođačima televizora pristup postupku certifikacije i čime će se ubrzati širenje ekosustava. Centar u Kini otvara se nakon certifikacijskih centara izgrađenih u Koreji, Japanu i SAD-u.

Još iz kategorije

Collina osigurao najposjećenije predavanje u 13 godina Combis konferencije

Collina osigurao najposjećenije predavanje u 13 godina Combis konferencije

20.06.2019. komentiraj

Trinaesta Combis konferencija, središnje godišnje događanje u organizaciji Combisa, odlično je ocjenjena od strane sudionika te je opravdala visoka očekivanja publike i organizatora. Tako je predavanje Pierluigija Colline, bivšeg nogometnog suca i jednog od najpoznatijih osoba na planeti okupilo ukupno 311 sudionika, što je rekordan broj posjetitelja na plenarnom predavanju Combis konferencije.

Samo OiV predao ponudu za DVB-T2 multiplekse M1, M2 i L1

Samo OiV predao ponudu za DVB-T2 multiplekse M1, M2 i L1

18.06.2019. komentiraj

Tvrtka u državnom vlasništvu Odašiljači i veze jedina je predala ponudu za DVB-T2 multiplekse M1, M2 i L1 kojima će se u potpunosti omogućiti dolazak Full HD TV-a na hrvatsko televizijsko tržište i izvan IPTV platformi.

HANFA razmatra trajnu zabranu trgovanja binarnim opcijama u Hrvatskoj

HANFA razmatra trajnu zabranu trgovanja binarnim opcijama u Hrvatskoj

18.06.2019. komentiraj

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA), zbog sve češćih upita građana, upozorava javnost na povećan oprez prilikom trgovanja CFD-ovima (ugovori za razlike), binarnim opcijama i drugim visokorizičnim financijskim instrumentima, a posebno stoga što se trgovanje takvim proizvodima prvenstveno odvija on-line i preko manje poznatih inozemnih posrednika. U posljednje vrijeme zapaženi su slučajevi trgovanja putem internetskih stranica