Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera

Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera

Foto: Fotolia

Samsung Electronics otvorio je prijave za prvi Samsungov europski dan razvojnih inženjera. Događaj, koji će se održati u Londonskom filmskom muzeju 18. studenog, pružit će uvid u Samsungove nove alate i usluge koji omogućavaju developerima razvoj uzbudljivih, inovativnih aplikacija za širok raspon Samsungovih pametnih uređaja.

Cjelodnevno događanje obuhvatit će tehnička predavanja i predavanja o razvoju poslovanja te pružiti svim zainteresiranima jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Samsungovom naprednom tehnologijom i stvore trajne veze s europskim timom te tvrtke. Sudionici će upoznati Samsungov europski program za razvojne inženjere, koji omogućava suradnju sa Samsungom u Europi.

Usko surađujući s uključenim developerima, Samsung predviđa dobitni scenarij. - Pristupom najnovijim testnim uređajima te marketinškim i promotivnim prilikama, suradnja sa Samsungovim europskim developerskim programom nudi izvrsnu priliku za razvojnu zajednicu povezanu sa Samsungom - izjavio je Lee Epting, potpredsjednik europskog Media Solution centra i dodao – Želimo se povezati s razvojnim inženjerima koji su zaintrigirani tehnologijama koje još nisu predstavljene široj javnosti, onima koji su otvoreni za komunikaciju i poznaju načine kako naš hardver poboljšati u svakom koraku. Ovaj je događaj savršeno mjesto za izgradnju temelja vrhunskog radnog odnosa.

Predavanja i prezentacije Samsungovog tima pokrit će ključne teme, uključujući posljednje informacije o Samsungovim razvojnim alatima uključujući Samsung Mobile SDK, kupovinu unutar aplikacija i Smart TV, tehničke informacije o Tizen platformi uključujući izvorna i internetska aplikacijska programska sučelja (API) od arhitekta platforme, Alvina Kima te priliku za rad na Samsungovim platformama, uključujući Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content i poslovna rješenja.

Ulaznice za Samsungov europski dan razvojnih inženjera su besplatne, ali je broj mjesta ograničen. Dodatne informacije o konferenciji, uključujući upute za prijavu, mogu se pronaći na adresi www.samsungdevday.com

Razvojni se inženjeri mogu uključiti u razgovor koristeći hashtag #SamsungEUDevDay, obratiti se izravno na Twitter račun @Samsung_Dev i stupiti u kontakt pomoću društvenih mreža Facebooka i Google+.

Još iz kategorije

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

23.01.2020. komentiraj

Velikim otvorenjem održanim 15. siječnja 2020. godine studentskog edukativnog natjecanja LUMEN u Studentskom centru Zagreb pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT, ujedno započinju i prijave.  LUMEN omogućuje studentima da iskoriste svoj potencijal, steknu dodano praktično znanje i iskustvo koje ne mogu dobiti na fakultetu i da za svoje originalne ideje osvoje vrijedne novčane nagrade.

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

23.01.2020. komentiraj

Na početku samog natjecanja HACK-A-THON 20, natjecateljima su predstavljena dva zadatka s fokusom na ekološka pitanja, odnosno kako uz pomoć korištenja robota riješiti problem otpada i smeća na ulicama, plažama i moru (1) te pojednostavniti dostavu hrane i pića u restoranima ili ugostiteljskim objektima (2). Odabir zadatka bio je proizvoljan što je natjecateljskim timovima dalo više prostora za kreativnost i inovativnost. Nakon 24 sata programiranja i rada na robotu u Hotelu Krilo, proglašeni su pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20 u obje kategorije.

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

23.01.2020. komentiraj

Prema kalendarski prilagođenim podacima statističkog ureda Eurostat, industrijska je proizvodnja u studenome 2019. godine na razini EU (podaci za Belgiju, Cipar i Austriju nisu dostupni) bila 1,3 posto manja (u Hrvatskoj 0,4 posto manja) u odnosu na isti mjesec 2018. godine, što predstavlja već šesti uzastopni mjesec pada industrijske proizvodnje (u Hrvatskoj prvi pad nakon dva mjeseca rasta).