Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera

Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera
Fotolia

Samsung Electronics otvorio je prijave za prvi Samsungov europski dan razvojnih inženjera. Događaj, koji će se održati u Londonskom filmskom muzeju 18. studenog, pružit će uvid u Samsungove nove alate i usluge koji omogućavaju developerima razvoj uzbudljivih, inovativnih aplikacija za širok raspon Samsungovih pametnih uređaja.

Cjelodnevno događanje obuhvatit će tehnička predavanja i predavanja o razvoju poslovanja te pružiti svim zainteresiranima jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Samsungovom naprednom tehnologijom i stvore trajne veze s europskim timom te tvrtke. Sudionici će upoznati Samsungov europski program za razvojne inženjere, koji omogućava suradnju sa Samsungom u Europi.

Usko surađujući s uključenim developerima, Samsung predviđa dobitni scenarij. - Pristupom najnovijim testnim uređajima te marketinškim i promotivnim prilikama, suradnja sa Samsungovim europskim developerskim programom nudi izvrsnu priliku za razvojnu zajednicu povezanu sa Samsungom - izjavio je Lee Epting, potpredsjednik europskog Media Solution centra i dodao - Želimo se povezati s razvojnim inženjerima koji su zaintrigirani tehnologijama koje još nisu predstavljene široj javnosti, onima koji su otvoreni za komunikaciju i poznaju načine kako naš hardver poboljšati u svakom koraku. Ovaj je događaj savršeno mjesto za izgradnju temelja vrhunskog radnog odnosa.

Predavanja i prezentacije Samsungovog tima pokrit će ključne teme, uključujući posljednje informacije o Samsungovim razvojnim alatima uključujući Samsung Mobile SDK, kupovinu unutar aplikacija i Smart TV, tehničke informacije o Tizen platformi uključujući izvorna i internetska aplikacijska programska sučelja (API) od arhitekta platforme, Alvina Kima te priliku za rad na Samsungovim platformama, uključujući Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content i poslovna rješenja.

Ulaznice za Samsungov europski dan razvojnih inženjera su besplatne, ali je broj mjesta ograničen. Dodatne informacije o konferenciji, uključujući upute za prijavu, mogu se pronaći na adresi www.samsungdevday.com

Razvojni se inženjeri mogu uključiti u razgovor koristeći hashtag #SamsungEUDevDay, obratiti se izravno na Twitter račun @Samsung_Dev i stupiti u kontakt pomoću društvenih mreža Facebooka i Google+.