Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera

Samsung otvorio prijave za prvi europski dan razvojnih inženjera

Foto: Fotolia

Samsung Electronics otvorio je prijave za prvi Samsungov europski dan razvojnih inženjera. Događaj, koji će se održati u Londonskom filmskom muzeju 18. studenog, pružit će uvid u Samsungove nove alate i usluge koji omogućavaju developerima razvoj uzbudljivih, inovativnih aplikacija za širok raspon Samsungovih pametnih uređaja.

Cjelodnevno događanje obuhvatit će tehnička predavanja i predavanja o razvoju poslovanja te pružiti svim zainteresiranima jedinstvenu priliku da se upoznaju sa Samsungovom naprednom tehnologijom i stvore trajne veze s europskim timom te tvrtke. Sudionici će upoznati Samsungov europski program za razvojne inženjere, koji omogućava suradnju sa Samsungom u Europi.

Usko surađujući s uključenim developerima, Samsung predviđa dobitni scenarij. - Pristupom najnovijim testnim uređajima te marketinškim i promotivnim prilikama, suradnja sa Samsungovim europskim developerskim programom nudi izvrsnu priliku za razvojnu zajednicu povezanu sa Samsungom - izjavio je Lee Epting, potpredsjednik europskog Media Solution centra i dodao – Želimo se povezati s razvojnim inženjerima koji su zaintrigirani tehnologijama koje još nisu predstavljene široj javnosti, onima koji su otvoreni za komunikaciju i poznaju načine kako naš hardver poboljšati u svakom koraku. Ovaj je događaj savršeno mjesto za izgradnju temelja vrhunskog radnog odnosa.

Predavanja i prezentacije Samsungovog tima pokrit će ključne teme, uključujući posljednje informacije o Samsungovim razvojnim alatima uključujući Samsung Mobile SDK, kupovinu unutar aplikacija i Smart TV, tehničke informacije o Tizen platformi uključujući izvorna i internetska aplikacijska programska sučelja (API) od arhitekta platforme, Alvina Kima te priliku za rad na Samsungovim platformama, uključujući Samsung Hub, Samsung Wallet, Hyper Local Content i poslovna rješenja.

Ulaznice za Samsungov europski dan razvojnih inženjera su besplatne, ali je broj mjesta ograničen. Dodatne informacije o konferenciji, uključujući upute za prijavu, mogu se pronaći na adresi www.samsungdevday.com

Razvojni se inženjeri mogu uključiti u razgovor koristeći hashtag #SamsungEUDevDay, obratiti se izravno na Twitter račun @Samsung_Dev i stupiti u kontakt pomoću društvenih mreža Facebooka i Google+.

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.