Samsung i Sony s novitetima u Las Vegasu na sajmu CES 2015

Samsung i Sony s novitetima u Las Vegasu na sajmu CES 2015

Foto: Samsung

I dok 2014. ide svome kraju, stiže nam nova i uzbudljiva 2015. godina, bar što se tiče novih tehnologija. Tako nas već u prvoj polovici siječnja očekuje priznati i popularni CES, Consumers Electronics Show. Polako se najavljuje raspored događanja, a već se zna kada će neke tvrtke održati svoje pozdravne govore i predstavljanja.

Sony će tako 05. siječnja u 17h pozdraviti sve prisutne na sajmu, a očekuje se kako će njihov novi Sony Xperia uređaj (Z4) biti otkriven i predstavljen javnosti. Osim Sonyja, tu je i Samsung, čija će press konferencija započeti 5. siječnja u 14h. Opet igra s vremenom, naime na zadnjem sajmu IFA u Berlinu odigrali su tako da se sve odvijalo gotovo pa u isto vrijeme. Sada valjda neće, jer to bi bilo neozbiljno.

U točno 18:30h imat će svoj pozdravni govor, a posjetiteljima će se obratiti Samsung Electronics CEO i predsjednik, B K Yoon. Mnogi se pitaju što ćemo sve vidjeti na sajmu i nitko još nije siguran što nas točno čeka. Što se tiče već spomenutog Samsunga, za očekivati je kako ćemo vidjeti Samsung Galaxy S6.

Oni inače početkom godine objavljuju svoje novije modele, a trebali bi vidjeti nekoliko varijanti S6 modela, uključujući i S6 Mini i S6 Zoom. Možemo samo pretpostaviti kako će biti itekako zanimljivo na CES-u i da ga vrijedi posjetiti ako ste u mogućnosti. Za Samsung je ovaj CES posebno bitan jer imaju velika očekivanja od svojih novih modela.

Još iz kategorije

IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu

IFA Global Market odgođen za 2021. unatoč velikom interesu

11.08.2020. komentiraj

Organizatori sajma IFA 2020 objavili su kako će se IFA Global Markets održat ponovno 2021. godine što je doneseno prije svega zbog ograničenosti putovanja i činjenici kako ovaj dio sajma IFA doslovno okuplja poslovne ljude iz svakog kutka svijeta.

MIT: Deep learning doseže svoje računalne limite

MIT: Deep learning doseže svoje računalne limite

11.08.2020. komentiraj

Stručnjaci na prestižnom američkom Sveučilištu MIT su u suradnji s MIT-IBM Watson AI Lab, Underwood International College i brazilskim Sveučilištem Brasilia došli do saznanja da duboko učenje (eng. deep learning) polako ostvaruje svoje računalne limite.

HT uzeo investicijsku banku za prodaju Optima Telekoma

HT uzeo investicijsku banku za prodaju Optima Telekoma

10.08.2020. komentiraj

Najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom angažirao je investicijsku banku za proces prodaje Optima Telekoma, objavila je Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja. Naime, tako je po odluci AZTN-a agenciju obavijestio povjerenik Deloitte koji navodi kako će HT započeti s ispunjavanjem svoje obveze angažiranja investicijske banke za daljnji proces prodaje odnosno poduzima aktivnosti kojima bi se spriječilo moguće kašnjenje u pogledu ispunjenja obveza propisanih rješenjem AZTN-a o uvjetno dopuštenoj koncentraciji poduzetnika HT i Optima.