Samsung i Sony s novitetima u Las Vegasu na sajmu CES 2015

Samsung i Sony s novitetima u Las Vegasu na sajmu CES 2015

Foto: Samsung

I dok 2014. ide svome kraju, stiže nam nova i uzbudljiva 2015. godina, bar što se tiče novih tehnologija. Tako nas već u prvoj polovici siječnja očekuje priznati i popularni CES, Consumers Electronics Show. Polako se najavljuje raspored događanja, a već se zna kada će neke tvrtke održati svoje pozdravne govore i predstavljanja.

Sony će tako 05. siječnja u 17h pozdraviti sve prisutne na sajmu, a očekuje se kako će njihov novi Sony Xperia uređaj (Z4) biti otkriven i predstavljen javnosti. Osim Sonyja, tu je i Samsung, čija će press konferencija započeti 5. siječnja u 14h. Opet igra s vremenom, naime na zadnjem sajmu IFA u Berlinu odigrali su tako da se sve odvijalo gotovo pa u isto vrijeme. Sada valjda neće, jer to bi bilo neozbiljno.

U točno 18:30h imat će svoj pozdravni govor, a posjetiteljima će se obratiti Samsung Electronics CEO i predsjednik, B K Yoon. Mnogi se pitaju što ćemo sve vidjeti na sajmu i nitko još nije siguran što nas točno čeka. Što se tiče već spomenutog Samsunga, za očekivati je kako ćemo vidjeti Samsung Galaxy S6.

Oni inače početkom godine objavljuju svoje novije modele, a trebali bi vidjeti nekoliko varijanti S6 modela, uključujući i S6 Mini i S6 Zoom. Možemo samo pretpostaviti kako će biti itekako zanimljivo na CES-u i da ga vrijedi posjetiti ako ste u mogućnosti. Za Samsung je ovaj CES posebno bitan jer imaju velika očekivanja od svojih novih modela.

Još iz kategorije

Tele2 korisnicima daruje tihe i mirne blagdane

Tele2 korisnicima daruje tihe i mirne blagdane

18.11.2019. komentiraj

Prvi taktovi božićnih pjesama na radiju znak su da počinje blagdansko ludilo. Tele2 je zato u pravi trenutak pripremio najbolji izbor vrhunskih gadgeta za bezbrižnu kupnju i korisnicima omogućio mirne blagdane. Svi ljubitelji dobrih gadgeta ili oni koji planiraju kupnju takvih darova mogu uštedjeti dragocjeno vrijeme i provesti blagdane u istinskom veselju, u društvu najmilijih.

Digitalizirajte svoje poslovanje i ostanite konkurentni

Digitalizirajte svoje poslovanje i ostanite konkurentni

18.11.2019. komentiraj

Najposjećenija konferencija Udruge HUP ICT pod nazivom Digitalna (R)evolucija, 5. veljače 2020. u zagrebačkoj Laubi po treći put će na jednom mjestu okupiti poduzetnike, vodeće stratege i kreatore digitalne ekonomije koji su složni u jednom – digitalizacija poslovanja i transformacija poslovnog okruženja ključna je za daljnji razvoj.

Računalna snaga potrebna za treniranje umjetne inteligencije raste 7 puta brže nego prije

Računalna snaga potrebna za treniranje umjetne inteligencije raste 7 puta brže nego prije

18.11.2019. komentiraj

Analiza koju provodi OpenAI pokazala je da se sa svakim uspjehom na području umjetne inteligencije povećava potreba za računalnom moći koja bi procesuirala svaki idući napredak. Otišlo se do te mjere da je u ovom trenutku snaga potrebna za “treniranje” umjetne inteligencije gotovo sedam puta veća nego ikad prije.