Samsung i MSC Cruises dobitnici glavne nagrade za najbolji LED projekt u industriji

Samsung i MSC Cruises dobitnici glavne nagrade za najbolji LED projekt u industriji

Tvrtke Samsung Electronics i MSC Cruises osvojile su glavnu nagradu u kategoriji Vrhunsko korisničko iskustvo Daily DOOH-a, vodećeg izdavača na području digitalnih tehnologija. Ova prestižna nagrada potvrdila je kreativnost, inovativnost i visoku razinu implementacije digitalnih rješenja unutar LED projekta.

Za potrebe projekta Samsung je opremio krstaricu MSC Grandiosa interaktivnim zaslonima na dodir, sustavom digitalne signalizacije te s više od 2400 televizora unutar kabina. Projekt digitalizacije najvećeg i najluksuznijeg broda flote MSC Cruises ostvaren je kao dio dugogodišnje suradnje i partnerstva između dviju tvrtki. MSC Cruises su ujedno i pokretači MSC for Me digitalnog ekosustava, projekta koji korisnicima omogućuje iskustvo bežično povezanih krstarenja.

Najveće postignuće i inovacija projekta je postavljanje posebno osmišljenog Samsungovog zakrivljenog IF040-D zaslona veličine 93 metra na stropu unutarnjeg šetališta broda, koje je tijekom plovidbe ujedno i središte društvenog života. Zaslon je dizajniran na način da cijelo vrijeme osigurava impresivnu atmosferu u prostoru, a cijeli dojam upotpunjuju i očaravajuće vizualne projekcije koje se, na oduševljenje i divljenje korisnika, prikazuju čak tri puta dnevno.

„Stvaranje najvećeg LED neba na moru jedna je od jedinstvenih karakteristika naše generacije brodova Meraviglia, uključujući MSC Grandiosu. U partnerstvu sa Samsungom radili smo na stvaranju ovog osnovnog elementa višenamjenskog prostora i to koristeći najnoviju tehnologiju. Zahvaljujući tome, osigurani su raznovrsni digitalni ambijent i atmosfera, što istovremeno igra ključnu za zabavni program krstarice“, rekao je Luca Puncati, glavni direktor poslovnih inovacija MSC Cruises.

„Samsung tehnologija predstavlja temelj pružanja potpuno originalnog i nezaboravnog iskustva putnicima na mnogim brodovima MSC Cruises. Tako će od trenutka ukrcavanja i tijekom cijele plovidbe putnici osjetiti kvalitetu tehnološki naprednog prikaza Samsungovih zaslona te iskoristiti sve prednosti interaktivnosti i vrhunske kvalitete slike“, izjavio je Seog-gi Kim, izvršni potpredsjednik Odjela Visual Display Business tvrtke Samsung Electronics.