Samsung Galaxy S3 i Note 2 preskaču Android 4.2., idu direktno na 4.3 i 5.0

Samsung Galaxy S3 i Note 2 preskaču Android 4.2., idu direktno na 4.3 i 5.0

Prema riječima neimenovanog izvora nekoliko Samsung telefona će preskočiti 4.2.2 Jelly Bean verziju operativnog sustava te će s verzije 4.1.2 biti nadograđeni s Android 4.3 verzijom sustava. Neki od tih uređaja su Galaxy S3 i Galaxy Note 2, a do sada niti jedan od ova dva uređaj nije propustio predstavljanje novih verzija Android sustava. Povremeno se viđalo da su neki uređaji s Android verzije 2.3.7 prešli na 4.0.4 verziju, no do sada se nije događalo da preskoče cijelu jednu cjelinu.

Anonimni izvor također tvrdi da će Samsung nadograditi Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note 2 i Galaxy Note 3 (koji dolazi ove jeseni) na Android 5.0 Key Lime Pie. Što se podudara s pričama koje smo imali prilike čuti u vezi s Samsungom i Key Lime Pie verzijom sustava. U ovom trenutku Key Lime Pie je još daleko od dolaska na pametne telefone.

Prema dosadašnjim navodima Google još uvijek nije najavio Android 4.3 niti naziv sljedećeg operativnog sustava, iako je gotovo sigurno da se radi od Android 4.3 Jelly Bean i Android 5.0 Key Lime Pie verzijama sustava. Još uvijek je nepotvrđeno hoće li Galaxy Note 8.0 i 10.1 te novi Galaxy Tab serije 3 biti nadograđeni na Android 5.0.