Samsung Electronics osvojio 71 iF nagradu za dizajn

Samsung Electronics osvojio 71 iF nagradu za dizajn
DepositPhotos

Tvrtka Samsung Electronics na svjetski poznatom međunarodnom forumu iF Design Award 2021 osvojila je rekordnu 71 nagradu. Samsung je osvojio dvije zlatne nagrade u sklopu 36 nagrada za dizajn proizvoda, 10 za profesionalne koncepte, 11 za komunikacijski dizajn, 5 za dizajn ambalaže i 9 za korisničko iskustvo (UX), korisničko sučelje (UI) i dizajn usluge.

Zlatne nagrade dobili su pročišćivač zraka BESPOKE AX9000N i BESPOKE City Color Edition. Pročišćivač zraka BESPOKE AX9000N prepoznat je po svom inovativnom konceptu koji je korisnicima omogućio da odaberu dizajn prednjeg dijela pročišćivača sukladno njihovom načinu života. Uz to, kolekcija panela BESPOKE City Color Edition prepoznata je po svojoj paleti boja i materijala za kuhinjske uređaje, uključujući hladnjake, indukcijske ploče za kuhanje i pećnice. BESPOKE City Color Edition nudi palete boja nadahnute raznim gradovima poput Stockholma, Berlina i Seula.

„Važno je pružiti diferencirano korisničko iskustvo i stvoriti dodatnu vrijednost u svakodnevnom životu. Kontinuirano ulažemo naše napore u kreiranje inovativnog dizajna koji će olakšati svakodnevicu naših korisnika“, rekao je Dontae Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj Centra za korporativni dizajn, Samsung Electronics.