Rok Gorjup novi direktor prodaje Tele2

Rok Gorjup novi direktor prodaje Tele2
Tele2

Rok Gorjup novo je snažno pojačanje menadžment timu Tele2 na poziciji direktora prodaje zaduženog za hrvatsko tržište. Više od 10 godina iskustva na prodajnim pozicijama u telekomunikacijskoj industriji, te radeći za Telekom Austria Group i Si.mobil d.d., Roku su osigurali iskustvo koje će moći i dalje razvijati na poziciji koju preuzima u Tele2 Hrvatska.

„Veselim se radu u dinamičnom, otvorenom i izazovnom okruženju kakvo pruža kompanija Tele2 i vjerujem da ću zajedno sa svojim timom uspjeti ostvariti sve ciljeve koji su pred nama zacrtani. Tele2 je dinamičan teleoperater koji predvodi promjene i to već dugi niz godina čini jako dobro, a na nama je da postanemo još bolji i odgovorimo na sve izazove tržišta.“, izjavio je Gorjup.

„Imajući na umu bogato Rokovo iskustvo u industriji, te rezultati koje je postizao, uvjeren sam da ćemo njegovim dolaskom u naš tim ojačati svoju tržišnu poziciju, ostvariti ciljeve koje smo zacrtali i korisnicima omogućiti zadovoljstvo korištena naših usluga. Roku želim dobrodošlicu u Tele2 tim i veselim se zajedničkoj suradnji.“, rekao je Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska