Revolut pojačava kripto ponudu aplikacije s dodatkom 22 nova tokena

Revolut pojačava kripto ponudu aplikacije s dodatkom 22 nova tokena
DepositPhotos / Ilustracija

Revolut, financijska aplikacija s 20 milijuna korisnika diljem svijeta, najavila je još jedan pomak u ponudi platforme za ulaganja izdavanjem 22 nova kripto tokena. Revolutova ponuda Crypto doseže 80+ kriptovaluta podržanih u aplikaciji s ovim novim dodacima, što predstavlja rast od 8 puta u usporedbi s početkom 2021. godine.

Nova kripto najavljena danas dostupna je korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i EGP-u, uključuje Metaverse token APE, dva DeFi tokena: REQ, ETC i robusnu kolekciju drugih tokena uključujući CLV, FORTH, AVAX, SAND, GALA, AXS, JASMY , ENS, DASH, FLOW, IMX, CRO, IDEX, REN, SPELL, PERP, BICO, COTI, MLN.

"Ovo je još jedna velika kripto godina, a mi smo dali veliki poticaj našoj ponudi dok smo osnaživali ljude da preuzmu veću kontrolu nad svojim financijama i dajući im siguran pristup novim alatima i uslugama koje se ugrađuju u kripto prostor", rekao je Emil Urmanshin, Crypto General Manager u Revolutu.

Revolut nudi širok raspon financijskih proizvoda putem svoje financijske superaplikacije, a kripto je sve popularnija značajka, pojašnjavaju iz ovog fintecha i dodaju da postoji nekoliko načina za kupnju i prodaju kriptovalute na Revolutu: korisnici mogu postaviti stop ili limit nalog tako da ne moraju mjeriti vrijeme na tržištu ili koristiti značajku Ponavljajuće kupnje za prosječnu volatilnost. Kupci također mogu zaokružiti sitniš tijekom dnevne kupovine i ostaviti ga sa strane u kriptovaluti po vlastitom izboru.

„Svi kripto žetoni dostupni su korisnicima u svim planovima, a standardni korisnici mogu ažurirati na plaćene planove kako bi smanjili provizije ako su zainteresirani. Kupci mogu ulagati u kripto žetone već od 1 €. Za kupce Metalnog plana u Ujedinjenom Kraljevstvu, Revolut je objavio beta program za isplatu BTC-a. Revolut istražuje načine za uvođenje kripto prebacivanja u Europi kako bi omogućio korisnicima da pošalju svoje tokene iz Revoluta u vanjske novčanike i mjenjačnice“, navodi Revolut.