Revolut pojačava kripto ponudu aplikacije s dodatkom 22 nova tokena

Revolut pojačava kripto ponudu aplikacije s dodatkom 22 nova tokena

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Revolut, financijska aplikacija s 20 milijuna korisnika diljem svijeta, najavila je još jedan pomak u ponudi platforme za ulaganja izdavanjem 22 nova kripto tokena. Revolutova ponuda Crypto doseže 80+ kriptovaluta podržanih u aplikaciji s ovim novim dodacima, što predstavlja rast od 8 puta u usporedbi s početkom 2021. godine.

Nova kripto najavljena danas dostupna je korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i EGP-u, uključuje Metaverse token APE, dva DeFi tokena: REQ, ETC i robusnu kolekciju drugih tokena uključujući CLV, FORTH, AVAX, SAND, GALA, AXS, JASMY , ENS, DASH, FLOW, IMX, CRO, IDEX, REN, SPELL, PERP, BICO, COTI, MLN.

"Ovo je još jedna velika kripto godina, a mi smo dali veliki poticaj našoj ponudi dok smo osnaživali ljude da preuzmu veću kontrolu nad svojim financijama i dajući im siguran pristup novim alatima i uslugama koje se ugrađuju u kripto prostor", rekao je Emil Urmanshin, Crypto General Manager u Revolutu.

Revolut nudi širok raspon financijskih proizvoda putem svoje financijske superaplikacije, a kripto je sve popularnija značajka, pojašnjavaju iz ovog fintecha i dodaju da postoji nekoliko načina za kupnju i prodaju kriptovalute na Revolutu: korisnici mogu postaviti stop ili limit nalog tako da ne moraju mjeriti vrijeme na tržištu ili koristiti značajku Ponavljajuće kupnje za prosječnu volatilnost. Kupci također mogu zaokružiti sitniš tijekom dnevne kupovine i ostaviti ga sa strane u kriptovaluti po vlastitom izboru.

„Svi kripto žetoni dostupni su korisnicima u svim planovima, a standardni korisnici mogu ažurirati na plaćene planove kako bi smanjili provizije ako su zainteresirani. Kupci mogu ulagati u kripto žetone već od 1 €. Za kupce Metalnog plana u Ujedinjenom Kraljevstvu, Revolut je objavio beta program za isplatu BTC-a. Revolut istražuje načine za uvođenje kripto prebacivanja u Europi kako bi omogućio korisnicima da pošalju svoje tokene iz Revoluta u vanjske novčanike i mjenjačnice“, navodi Revolut.

Još iz kategorije

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

13.08.2022.

Dok se ljetni ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

Slijepo vjerovanje u sigurnost otvorenog koda nas sve čini ranjivima

Slijepo vjerovanje u sigurnost otvorenog koda nas sve čini ranjivima

12.08.2022.

Linux Foundation i Snyk su u partnerstvu napravili izvještaj pod nazivom 'Stanje sigurnosti otvorenog koda' (eng. The State of Open Source Security) i razotkrili podosta zabrinjavajućih informacija vezanih uz zablude koje se tiču 'open sourcea' u prvom kvartalu ove godine.

Potražnja za softver developerima i dalje je visoka

Potražnja za softver developerima i dalje je visoka

11.08.2022.

Stanje na američkom tržištu rada u tehnološkom sektoru došlo je do razine na kojoj se u trećini svih objavljenih oglasa za posao traže softver developeri i inženjeri. Te brojke donosi Američki ured za statistiku rada (US Bureau of Labor Statistics), a tiču se situacije zaključno sa svibnjem.