Revolut od sada dostupan i u AppGallery trgovini

Revolut od sada dostupan i u AppGallery trgovini

AppGallery, jedna od tri najveće trgovine aplikacija na svijetu, od danas je bogatija za jednu aplikaciju – globalno popularni Revolut. Ova financijska tehnologija će korisnicima AppGallery trgovine pružiti veći izbor usluga mobilnog bankarstva i omogućiti im bolje upravljanje financijama. U AppGalleryju možete pronaći i važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a.

Pristup financijskim uslugama Revoluta omogućen je čak 560 milijuna mjesečno aktivnih korisnika AppGallery trgovine, za koje je Revolut pripremio ekskluzivnu ponudu povodom lansiranja. Revolut korisnicima AppGallery trgovine pruža besplatan dvomjesečni pristup svojoj Premium pretplati u vrijednosti od 220,00 HRK. Ponudu je moguće zatražiti od 16. prosinca pa do kraja godine, a dostupna je u Hrvatskoj te u 25 drugih europskih zemalja.

S više od 16 milijuna korisnika i 500.000 registriranih kompanija, Revolut je jedna od najvećih financijskih tehnologija na svijetu, čije se poslovanje od osnivanja u 2015. godini do sada, proširilo na više od 35 zemalja diljem svijeta. Poput AppGallery trgovine, Revolut je predan u poticanju globalnog financijskog zdravlja, te svoje korisnike potiče na preuzimanje kontrole nad svojim financijama.

„Cilj Huaweija i Revoluta je omogućiti svim privatnim i poslovnim korisnicima unaprijeđene financijske usluge, putem jednostavne i pristupačne platforme. Revolut korisnicima pruža uvid u njihovu štednju i ulaganja te potpunu kontrolu nad prihodima i rashodima.

Korisnicima Revolut aplikacije omogućeno je korištenje funkcionalnosti poput upravljanja karticama i bankovnim doznakama, viševalutno plaćanje, a globalna značajka Revolut Stays služi za rezerviranje smještaja prilikom putovanja te korisnicima nudi i do 10% povrata gotovine. Spomenute značajke Revolut aplikacije korisnicima pružaju beskrajne mogućnosti.

Zahvaljujući pristupu velikom broju bankovnih aplikacija, trgovina AppGallery sve više privlači korisnike generacije Z i milenijalce. Revolut Junior je značajka koja je posebno dizajnirana za korisnike između 6 i 17 godina, a pruža im nova digitalna iskustva. Štoviše, Revolut sadrži brojne pretplatničke planove (Plus, Premium i Metal) koji unaprjeđuju korisničko iskustvo, uz dodatne pogodnosti i manje ograničenja“, pojašnjavaju iz ovog kineskog proizvođača.

AppGallery podržava Revolutovu viziju osnaživanja manjih poduzetnika pomoću tehnologije Revolut Business, tvrde u kompaniji i pojašnjavaju da ona malim poduzetnicima osigurava prisutnost među korisnicima, a korisnicima omogućuje jednostavno i unaprijeđeno iskustvo plaćanja te na taj način brine o svim vrstama poduzetnika.

„Oduševljeni smo što svim globalnim korisnicima AppGallery trgovine možemo ponuditi super-aplikaciju s nizom uzbudljivih značajki, kao što je Revolut“, rekla je Siri G. Borsum, globalna potpredsjednica financija, vertikalnog ekološkog razvoja i partnerstva, Huawei Business Consumer Groupe.

„Dostupne financijske platforme kao što je Revolut, usklađene su s našim ciljem da većem broju korisnika diljem svijeta ponudimo pristup najboljem izvoru bankarskih aplikacija i usluga“, ističe je Siri G. Borsum.

Sigurnost korisnika glavni je prioritet Revolut aplikacije koja sadrži pouzdane i nagrađivane sigurnosne sustave za suzbijanje prijevara, koji su osmišljeni kako bi novac korisnika bio siguran, tvrde u Huaweiju i dodaju da AppGallery trgovina aplikacijama, također sadrži vlastiti paket sigurnosnih protokola koji štite za vrijeme korištenja Revoluta putem AppGalleryja.

„Revolut je integriran s nekoliko Huaweijevih inovativnih HMS Core paketa, uključujući one koji su usmjereni na sigurnost korisnika, poput Safety Detect paket, Awareness paket i Identity paket. Uz navedene Huaweijeve sigurnosne alate za pohranu podataka i zaštitu privatnosti, korisnici Revolut aplikacije mogu mirno spavati. Revolutov tim je u svoju aplikaciju također integrirao Push paket, paket za karte i lokaciju, ML paket i Nearby Services paket, kako bi osigurao optimalno iskustvo svim korisnicima Revolut aplikacije putem AppGallery trgovine“, zaključuju u Huaweiju.

Još iz kategorije

Uvođenje tehnologije u obrazovanje nužno kako bi se umanjio digitalni jaz

Uvođenje tehnologije u obrazovanje nužno kako bi se umanjio digitalni jaz

22.05.2022.

Na Huawei Digital Talent Summitu, organiziranom u sklopu UNESCO-ove Svjetske konferencije o visokom obrazovanju, sudjelovalo je više od 80 stručnjaka za sustav obrazovanja iz niza zemalja, uključujući Ivicu Šuška, državnog tajnika Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Digitalna transformacija zdravstva – zašto je potrebna čim prije i koja rješenja pomažu

Digitalna transformacija zdravstva – zašto je potrebna čim prije i koja rješenja pomažu

21.05.2022.

Prema AmChamu, Hrvatska je jedna od zemalja EU koja se mogla pohvaliti zavidnom razinom digitalizacije zdravstva i zdravstvenog sustava. Međutim, počela je stagnirati. Preporuke za hrvatsko zdravstvo do 2027. baziraju se na digitalizaciji, podupiranju razvoja i korištenja digitalnih softverskih rješenja namijenjenih poticanju zdravlja i prevenciji bolesti i digitalnoj povezanosti svih segmenata zdravstvenog sustava (od bolnice, primarna zdravstvena zaštita, njega i rehabilitacija). Financije tu ne bi smjele biti prepreka jer se sredstva mogu povući iz EU fondova, dok je sam informatički sustav funkcionalan i na sasvim dobroj razini.

HT s partnerima predstavio sustav javnih bicikala u Klisu vrijedan 13,6 milijuna kuna

HT s partnerima predstavio sustav javnih bicikala u Klisu vrijedan 13,6 milijuna kuna

20.05.2022.

Hrvatski Telekom zajedno s tvrtkom Sustav javnih bicikala i Gradom Splitom danas je predstavio sustav javnih bicikala u Klisu, koji su u toj općini postavljeni u sklopu EU projekta 'Biraj biciklu!', ukupne vrijednosti 13,6 milijuna kuna.