ReversingLabs nastavlja jačati redove kako bi podržao ubrzani rast

ReversingLabs nastavlja jačati redove kako bi podržao ubrzani rast

ReversingLabs nedavno je imenovao Kathleen DeShields na mjesto više potpredsjednice za ljudske potencijale. U menadžment tvrtke koja predvodi u sigurnosti lanca opskrbe softvera tako je ušla i čelna pozicija odjela ljudskih potencijala, važna za nastavak kvalitetnog i stabilnog širenja organizacije.

DeShields ima više od 25 godina iskustva u branši te će predvoditi globalne strateške inicijative vezane uz zaposlenike, s naglaskom na razvoj karijera i kompetencija te njegovanje autentične kulture. Odgovarat će direktoru i suosnivaču ReversingLabsa Mariju Vuksanu.

“ReversingLabs snažno raste zahvaljujući uspjesima u otkrivanju sofisticiranih opasnosti koje poduzećima prijete iz lanca nabave softvera. Ulazim u ekipu u razdoblju velikog zamaha; veseli me što ćemo zajedno raditi na tome da kvalitetno podržimo rast, ” rekla je Kathleen DeShields.

"Ključno za ostvarenje naših dugoročnih ciljeva bit će očuvanje naše kulture. Ona se temelji na velikoj predanosti inovaciji i rješavanju realnih problema koje muče organizacije. To radimo kroz vrhunska inženjerska znanja koje postoje u ReversingLabsu“, dodala je Kathleen DeShields-

DeShields ima iskustva u vođenju svih aspekata ljudskih resursa u širokom rasponu organizacija, od malih softverskih startupa do velikih Fortune 500 korporacija. Na dosadašnjim poslovima pomogla je uspješno voditi poslovanje kroz razdoblja brzog rasta. Diplomirala je u Connecticutu u SAD-u.

“S oduševljenjem dočekujemo Kathleen u tim. U dosadašnjem radu pokazala je da može dosljedno privući i njegovati talente u području novih tehnologija i kibernetičke sigurnosti, te podržati poduzeća u razdobljima brzog rasta,” rekao je Mario Vuksan.

ReversingLabs je od početka godine u Hrvatskoj i SAD-u zaposlio više od 50 ljudi. Oko polovice novozaposlenih su inženjeri u razvojno-inovacijskom centru u Zagrebu.

„Uslijed rasta organizacije neki su timovi u Zagrebu prošireni te su uspostavljeni novi. Uvedene su i nove pozicije. Našu programersku jezgru već godinama čine visoko kvalificirani stručnjaci koji se bave najsloženijim problemima inženjerske prakse. Nije rijetkost da rješenja do kojih dođu budu i prva takve vrste, jer su i problemi s kojima se susreću potpuno novi, odnosno nitko ih ranije nije rješavao. Zbog ogromne količine podataka s kojima radimo, vrste tih podataka, i velike skalabilnosti, naši zaposlenici su često u situaciji da trebaju sagledati i istražiti do tada nepoznat problem i zatim odlučiti o smjeru implementacije koja će vjerojatno biti i prva takve vrste“, rekla je Maja Vučetić Ivković, koordinatorica ljudskih potencijala u Zagrebu.

Još iz kategorije

Trendovi individualnog stanovanja koji su obilježili 2022. godinu

Trendovi individualnog stanovanja koji su obilježili 2022. godinu

05.10.2022.

Događanja u svijetu kao što su pandemija COVID-19, klimatske promjene, zagađenje zraka te zahtjevi za vođenjem zdravijeg života ali i rast životnog standarda, mijenjaju iz dana u dan naše svakodnevne navike.

Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

05.10.2022.

Infobip okupio je preko 900 svojih inženjera iz cijelog svijeta na dvodnevnoj Dev Days konferenciji koja se od 3. do 4. listopada održava u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu. Riječ je o već tradicionalnom godišnjem okupljanju Infobipovih inženjera, stručnjaka za razvoj proizvoda i korporativnu sigurnost koji razmjenjuju znanja i prakse.

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

04.10.2022.

Apple će od 5. listopada cijene aplikacija u App Storeu i kupnje unutar njih povećati u svim zemljama i teritorijima koji koriste vaolutu euro. Ta povećanja, kako objašnjavaju u američkoj kompaniji, su rezultat trenutne slabosti eura u odnosu na američki dolar.