Renato Divjak novi direktor prodaje u Linksu

Renato Divjak novi direktor prodaje u Linksu

Links, nacionalni lider u ponudi IT rješenja s velikim zadovoljstvom objavljuje novog člana svog rukovodećeg tima i izvještava da je Renato Divjak novi direktor prodaje.

„Želim dobrodošlicu Renatu u vođenju našeg prodajnog tima. Njegovo veliko iskustvo, kvalifikacije i ekspertiza pomoći će nam da odjel prodaje učinimo još većim i uspješnijim. Ujedno ćemo staviti fokus i osnažiti rast asortimana pametnih uređaja te novim inovativnim rješenjima pružiti našim kupcima dodatno korisničko iskustvo“, izjavio je Vlatko Škarica direktor Links-a.

Iza Divjaka je više od 10 godina iskustva u ICT i telekomunikacijskoj industriji na raznim komercijalnim pozicijama. Do siječnja 2020. godine u A1 Makedoniji, članici A1 Telekom Austrije grupacije, na poziciji direktora poslovne prodaje i marketinga  vodio je i bio odgovoran za cijelu B2B prodaju u svim segmentima. Uspješno je formirao ICT odjel, što je pozicioniralo A1 kao pružatelja ICT usluga, te omogućio značajan porast prihoda prodaje rukovodeći B2B segmentom i svim kanalima prodaje. Uspio se dokazati kao snažan lider osiguravši kontinuitet poslovanja u svim kanalima B2B prodaje. Prije toga, Divjak  je bio direktor prodaje malim poslovnim korisnicima u A1 u Hrvatskoj, gdje je ujedno i započeo svoju karijeru u A1 grupaciji.

Divjak je po završetku Ekonomskog fakulteta u Zagrebu započeo karijeru u SMARTIVO Technologies gdje je postupno napredovao do pozicije direktora prodaje za regiju SEE. Na toj poziciji bio je odgovoran za B2B prodaju, razvoj poslovanja i kanala prodaje te vođenje šest tržišta. Posljednja pozicija u ovoj kompaniji bila je pozicija operativnog direktora uz zaduženje i odgovornost za operativnu izvrsnost kompanije, efikasnost prodajnih kanala te digitalizaciju procesa.

Uz fakultetsku naobrazbu dodatno se usavršavao kroz specijalizirane edukacije, a jedne od najvažnijih su vodstvo i osobni razvoj te upravljanje projektima što je primijenio  u svojoj profesionalnoj karijeri.

„Čast mi je što sam imenovan direktorom prodaje Links-a te se veselim radu na izgradnji naše strategije ‘jedan tim, stručnost, inovativnost, odgovornost te jedna vizija i cilj‘ kojom ćemo razviti novu dimenziju upravljanja korisničkim iskustvom. Oduševljen sam što ću surađivati s ostalim stručnjacima Links-a, koje sam imao priliku upoznati kao izvrsne timske igrače koji promiču timsku atmosferu sto će zasigurno biti motiv da radim najbolje što mogu i da svi zajedno ponudimo najbolje za naše korisnike“, ističe Renato Divjak direktor prodaje Links-a.

Na novoj poziciji vodit će Links prodajni tim s fokusom na održivi rast u svim kanalima uz usmjerenost prema viziji i strateškim ciljevima kompanije. Također, bit će zadužen za izvrsnost u izvedbi i ostvarivanju komercijalnih ciljeva, ali i za razvoj planova odnosa s kupcima i potrošačima te postavljanju buduće strategije.

Još iz kategorije

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

Aircash u New Yorku kao vodeća hrvatska FinTech inovacija

27.06.2022.

Udruga hrvatsko-američkih profesionalaca (ACAP) nedavno je u New Yorku organizirala hrvatsku konferenciju 'Croatian Tech Superstars Competing on a Global Market'.  Uspješne tehnološke tvrtke na konferenciji su predstavili su brojni hrvatski poduzetnici i vlasnici uspješnih startup kompanija, među njima i Hrvoje Ćosić, CEO tvrtke Aircash.

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

Interes za Algebru 40 posto veći nego lani, 160 studenata želi i britansku diplomu

27.06.2022.

Algebra nastavlja podizati standarde u području visokog obrazovanja što je, prema podacima objavljenim na portalu Postani student, rezultiralo rastom prijava za studijske programe ukupno za čak 40 posto u odnosu na lani, odnosno za 27 posto kad je riječ o prva tri izbora. Prema aktualnom broju prijava, Algebra najveći rast interesa bilježi za studij dizajna, za koji se prijavilo čak dvostruko više maturanata nego lani. Interes za studij digitalnog marketinga porastao je za 40 posto, dok studij računarstva bilježi 35 posto više prijava.

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

Poticaji za električna vozila podijeljeni u samo 50 minuta

27.06.2022.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost jutros je u 8 sati otvorio natječaj za subvencioniranje kupovine energetski učinkovitih vozila. Tako se pri kupovini vozila s potpuno električnim pogonom ili pogonom na vodik moglo ostvariti do 70 tisuća kuna subvencije, a za L1-L7 vozila (električni skuteri, mopedi, motocikli i sl.) se moglo dobiti do 20 tisuća kuna.