Reboot Develop konferencija širi se van Hrvatske

Reboot Develop konferencija širi se van Hrvatske
Vedran Sabljak

Započela je peta po redu Reboot Develop gaming konferencija u dubrovačkom hotelu Sheraton Dubrovnik Riviera gdje je direktor Reboota Damir Đurović najavio veoma ambiciozne planove za budućnost same konferencije. Naime, Reboot cilja sljedeće godine pokrenuti Reboot Develop Red i to u Kanadi.

"Kako će Dubrovnik ostati glavna proljetna konferencija, mijenjamo joj ime na Reboot Develop Blue. To će pokrenuti jedan potpuno drugi događaj na drugom kraju svijeta. Reboot Develop Red će nastaviti graditi naš unikatan potpis i kvalitetu i bit će smješten u zemlji koja ima jedne od najkreativnijih developera u industriji, u Kanadi.“

Što se tiče konferencije u Hrvatskoj, ona će nastaviti pružati vrhunska predavanja svake godine, ali pod novim imenom Reboot Develop Blue. Dok se lokacija same konferencije mijenjala tijekom prvih izdanja, hrvatska verzija Reboot Developa očito je pronašla svoj stalni dom jer će se i sljedeće godine ponovno održati u Dubrovniku.

Reboot Develop 2018 trajat će do 21. travnja gdje će posjetitelji imati priliku slušati razna zanimljiva predavanja o poslovnoj i stručnoj strani industrije videoigara od čak 111 govornika.

“Ne da smo samo uspjeli izgraditi raznovrsnu, unikatnu i kvalitetnu listu predavača već smo i povisili ljestvicu s revolucionarnom 2018. konferencijom na mnogo drugih načina. Kada smo krenuli s radom na Reboot Developu prije 5 godina, nitko nije mogao znati da se u tako malo vrijeme konferencija može, ne samo istaknuti kao jedna od najvećih događaja u industriji, već biti i jedna od najrelevantnijih“