Reboot Develop 2016: Fokus na svjetska i domaća imena industrije

Reboot Develop 2016: Fokus na svjetska i domaća imena industrije

Nakon što je prošlogodišnji Reboot InfoGamer sajam dokazao veliku popularnost za industrijom računalnih igara i sve većim brojem domaćih proizvoda koji se približavaju svojem dolasku na svjetsko tržište, Reboot će za manje od dva tjedna, od 28. do 30. travnja, u hotelu Le Meridien Lav u Splitu održati konferenciju Reboot Develop 2016.

Konferencija će se strogo fokusirati na mnoge profesionalne studije, marketing stručnjake i izdavače iz cijelog svijeta. Sveukupno će predstavljati čak 83 predavača među kojima se nalaze svjetski poznata imena kao što su Tim Schafer, Cliff Bleszinski, John Romero, Steve Ince, Luis Cataldi, Renaud Charpentier te mnogi drugi. Na listi predavanja pojavio se i veći broj domaćih i regionalnih studija kao što su Croteam, Little Green Men Games, Noredus, Mad Head Games i Eipix.

Osim samih prezentacija, uz organizaciju Eipix Entertainment studija, indie developeri će treću godinu za redom moći predstaviti svoje računalne igre u razvoju, natjecati se za Reboot Develop Indie Award kroz četiri kategorije (Igra godine, Izvanredan gameplay, Vizualna izvrsnost i Poseban izbor) te osvojiti novčane nagrade u vrijednosti od 1.000 dolara.

Uz prostor za indie developere, tijekom sva tri dana konferencije biti će otvoren i prostor za Business 2 Business izlaganja i sastanke između developera, investitora i izdavača.

Registracije za Standard ulaznice više nisu dostupne, no do 25. travnja ove godine dostupne su Last Minute ulaznice po cijeni od 305 eura/2.300 kuna. (https://www.entrio.hr/en/event/reboot-develop-2016-2404)

Listu predavača možete pronaći na službenoj web stranici Reboot Develop 2016 konferencije http://www.rebootdevelop.hr/speakers/.

Još iz kategorije

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

Ovog tjedna Osijek će ugostiti šesto izdanje PMIDayz

20.05.2019. komentiraj

U Osijeku se od 24. do 26. svibnja, održavaju šesti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata. Događaj organiziraju udruga PMI Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Viber o propustima u WhatsAppu

Viber o propustima u WhatsAppu

20.05.2019. komentiraj

Pogreške i propuste konkurencije tvrtke često koriste kako bi istaknule prednosti vlastitih rješenja. Tako se po pitanju nedavnih kršenja privatnosti korisnika WhatsAppa službeno oglasio Rakuten Viber.

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

SAS Analytics Day održan i u Zagrebu

19.05.2019. komentiraj

Nakon Budimpešte, Beča, Bratislave, Praga i Beograda, konferencija SAS Analytics Day održana je i u Zagrebu. Na hrvatskom izdanju tog događaja okupilo se gotovo 200 sudionika.