Rasprodana prva TGG konferencija

Rasprodana prva TGG konferencija
Fotolia

Sve je spremno za najveću IT konferenciju na ovim prostorima koja će se za 2 dana održati u najvećem slavonskom gradu, Osijeku.

Za vikend koji slijedi, pripremili smo brojna iznenađenja i puno puno cool stvari. Tvorci programskih rješenja koji imaju milijunsku primjenu diljem svijeta, govorit će o trikovima koji se ne mogu pročitati ni offline ni online.

Predavanja i radionice vode glavni inžinjeri velikih svjetskih kompanija, a nakon usvojenog znanja kušamo delicije Kluba majstora kotlića i zabavljamo se na Geek partyju!

Broj prijavljenih sudionika konferencije premašio je očekivanja i prebacili smo brojku od 200 sudionika što nam je i kapacitet. Hvala svima na ukazanom povjerenju te sudjelovanju na ovoj, na ovim prostorima, jedinstvenoj konferenciji.

RETROgaming - osvoji ulaznice za Hladno pivo

Odmor od upijanja novih znanja potražit ćemo u prostoriji specijalno uređenoj za povratak u mladost. Osigurali smo rijetke primjerke konzola u odličnom i igrivom stanju. Tijekom dana u RetroGaming prostoriji će biti organiziran turnir s najpopularnijim igrama 90-ih godina.

 

Na turnir se mogu prijaviti svi zainteresirani bez obzira imaju li konferencijsku akreditaciju, a za najvještije upravljače joystickom slijede i vrijedne nagrade naših sponzora, ulaznice za koncert Hladnog piva i glavna nagrada: Sega Mega Drive!

Retrogaming prostorija nalazi se u sklopu stare tiskare Litokarton, a bit će otvorena u petak i subotu od 13:00 sati. Prijave primamo na licu mjesta i besplatne su za sve sudionike.

Wall of tweets!

Na velikom zaslonu ili bilo kakvom ekranu, u realnom vremenu, možete podijeliti svoje doživljaje, pohvale, kritike, očekivanja... Posebnost Wall of Tweetsa je u tome što je svaki Wall jedinstven i uvijek iznova izgrađen za svakog pojedinog korisnika. Takav će slučaj biti i s Wallom za The Geek Gathering. Objedinjujući vrhunski dizajn na kakvog smo već naviknuli od UX Passiona, tvoraca Wall of Tweetsa, i jednostavnost ove interaktivne platforme, svi sudionici će moći pratiti događanja putem hashtaga #TGGcon, a ujedno će moći pratiti i redoslijed predavanja, upoznati govornike i dobivati druge potrebne informacije. Powered by UX Passion.