Radionica o mjerenju učinkovitosti marketinga

Radionica o mjerenju učinkovitosti marketinga
DepositPhotos

Osvajač pet Euro Effie nagrada u samo šest godina, Paul Arnold, gostovat će na drugoj radionici HOWtoWOW akademije s temom “How to Measure Marketing Effectiveness“. On će na praktičnim primjerima ukazati na ključne vještine i strategije koje pomažu postaviti, mjeriti, provjeriti i dokazati efikasnost kampanje.

Paul Arnold jedan je od najtraženijih konzultanata i predavača na teme marketinške efikasnosti i mjerenja učinkovitosti. U svijetu sve manjih marketinških budžeta kada je potrebno pravdati svaku uloženu kunu, efikasnost kampanja nikada nije bila važnija. Kada početi s prikupljanjem podataka? Kako analizirati podatke i što oni govore? Koji su drugi čimbenici koji utječu na rezultate? U konačnici, kako je marketinška komunikacija utjecala na tržišne rezultate? Pitanja su na koje će Arnold dati odgovore u petak 16. studenog u prostorima Algebre gdje će se održati nova radionica HOWtoWOW akademije.

U sedmoj sezoni spomenute akademije održat će se još šest interaktivnih radionica u kojima će sudionike podučavati inspirativni predavači. Među njima su donedavni glavni kreativni direktor Googleovog think tanka The ZOO, bivši voditelj digitalnog marketinga Microsofta te osvajači brojnih kanskih lavova i Effieja. Više informacija o cijelom projektu, predavačima i programu možete pronaći na službenoj stranici HURA-e na adresi https://hura.hr/howtowow/.