Prvi hrvatski Mi Fan festival održava se ove subote u Zagrebu

Prvi hrvatski Mi Fan festival održava se ove subote u Zagrebu
Xiaomi

Kineski proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike Xiaomi organizira poseban događaj povodom devetog rođendana kompanije. Prvi Mi Fan festival u Hrvatskoj održat će se u subotu 6. travnja u zagrebačkom Arena centru.

Hrvatska se tako pozicionirala kao jedna od rijetkih zemalja u svijetu koja je dobila priliku biti domaćin proslave svjetskog karaktera. Tijekom cijelog tjedna u Mi Storeu Arena centra kupci mogu iskoristiti rođendanski popust od 10%, a svi koji se odluče pridružiti subotnjoj proslavi imat će priliku upoznati se sa širokom paletom Xiaomijevih uređaja. Zvijezda događaja zasigurno biti najnoviji Redmi 7 pametni telefon koji premijerno stiže u Hrvatsku.

Tijekom subotnje proslave posjetitelji će se, osim razgledavanja najnovijih uređaja, moći zabaviti na vanjskom poligonu. Tamo će imati priliku isprobati najtraženiji električni skuter na našem tržištu ili se provozati na atraktivnom Ninebotu. Posjetitelje očekuju i dodatna iznenađenja s prigodnim popustima i poklonima u Mi Storeu.