Prvi hrvatski Mi Fan festival održava se ove subote u Zagrebu

Prvi hrvatski Mi Fan festival održava se ove subote u Zagrebu

Foto: Xiaomi

Kineski proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike Xiaomi organizira poseban događaj povodom devetog rođendana kompanije. Prvi Mi Fan festival u Hrvatskoj održat će se u subotu 6. travnja u zagrebačkom Arena centru.

Hrvatska se tako pozicionirala kao jedna od rijetkih zemalja u svijetu koja je dobila priliku biti domaćin proslave svjetskog karaktera. Tijekom cijelog tjedna u Mi Storeu Arena centra kupci mogu iskoristiti rođendanski popust od 10%, a svi koji se odluče pridružiti subotnjoj proslavi imat će priliku upoznati se sa širokom paletom Xiaomijevih uređaja. Zvijezda događaja zasigurno biti najnoviji Redmi 7 pametni telefon koji premijerno stiže u Hrvatsku.

Tijekom subotnje proslave posjetitelji će se, osim razgledavanja najnovijih uređaja, moći zabaviti na vanjskom poligonu. Tamo će imati priliku isprobati najtraženiji električni skuter na našem tržištu ili se provozati na atraktivnom Ninebotu. Posjetitelje očekuju i dodatna iznenađenja s prigodnim popustima i poklonima u Mi Storeu.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.