Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Prošle nedjelje u zagrebačkom kinu Europa održano je drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira, Clash Royale LAN event. Više od 1000 ljubitelja mobilnih i video igara uživalo je na događaju na kojem su objedinjena tri popularna esports naslova: Clash Royale, Critical OPS i Fortnite.

Profesionalne igrače i YouTubere na drugom u nizu Tele2 PlayDayu putem streama pratilo je više od 8000 ljudi. Događaju su nazočile zvijezde hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji je spremno odgovarao na sva pitanja fanova. Osim turnira, posjetitelji su uživali u brojnim drugim zabavnim sadržajima, dok su se zaljubljenici u mobilni FPS okušali u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice, Critical Opsu kojeg su igrali na Huawei P20 lite telefonima.

Glavnu pozornicu je, kao i prošli put, zauzeo Clash Royale turnir na kojem su se prisutni natjecali za nagrade. Prva nagrada bila je poklon bon Sancta Domenice u vrijednosti 3000 kuna, a druga bon od 1000 kuna. Organizatori su već pozvali zainteresirane da se prirede za treće izdanje PlayDay turnira koji će se održati 15. prosinca.

Još iz kategorije

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

Otvorene prijave za novo izdanje Innovation Academy

16.06.2019. komentiraj

Otvorene su prijave za 3. izdanje inovativne ljetne škole za učenike srednjih škola – Innovation Academy. Ovogodišnje izdanje ljetne škole nosi niz novosti poput besplatnog sudjelovanja za učenike te dva nova programa.

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.