Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Prošle nedjelje u zagrebačkom kinu Europa održano je drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira, Clash Royale LAN event. Više od 1000 ljubitelja mobilnih i video igara uživalo je na događaju na kojem su objedinjena tri popularna esports naslova: Clash Royale, Critical OPS i Fortnite.

Profesionalne igrače i YouTubere na drugom u nizu Tele2 PlayDayu putem streama pratilo je više od 8000 ljudi. Događaju su nazočile zvijezde hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji je spremno odgovarao na sva pitanja fanova. Osim turnira, posjetitelji su uživali u brojnim drugim zabavnim sadržajima, dok su se zaljubljenici u mobilni FPS okušali u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice, Critical Opsu kojeg su igrali na Huawei P20 lite telefonima.

Glavnu pozornicu je, kao i prošli put, zauzeo Clash Royale turnir na kojem su se prisutni natjecali za nagrade. Prva nagrada bila je poklon bon Sancta Domenice u vrijednosti 3000 kuna, a druga bon od 1000 kuna. Organizatori su već pozvali zainteresirane da se prirede za treće izdanje PlayDay turnira koji će se održati 15. prosinca.

Još iz kategorije

Danas se u Zagrebu održava 18. Fotosajam

Danas se u Zagrebu održava 18. Fotosajam

20.10.2018. komentiraj

U zagrebačkom Plaza Event Centru danas će se održati osamnaesto izdanje Fotosajma. Na tom, sada već tradicionalnom događaju, posjetitelji će imati prigodu vidjeti brojne novitete.

Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

Microsoft u Hrvatskoj pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day

19.10.2018. komentiraj

Microsoft Hrvatska u Zagrebu je pokrenuo inicijativu Dynamics Community Day u Zagrebu, koja je po prvi put okupila stručnjake iz domaće Dynamics 365 zajednice. Iz Microsofta ističu da je cilj ovakvog okupljanja razmijeniti iskustva među partnerima, podijeliti najnovije obavijesti iz područja licenciranja te informirati o najnovijim promjenama u sferi portfelja proizvoda Dynamics 365, kao i razmijeniti mišljenja i ideje o trenutnim izazovima i postignućima unutar same zajednice.

INFOGRAFIKA: TOP 10 najpodržanijih Kickstarter projekata

INFOGRAFIKA: TOP 10 najpodržanijih Kickstarter projekata

19.10.2018. komentiraj

Kartaška igra Exploding Kittens namijenjena djeci starijoj od sedam godina možda nikad ne bi ugledala svjelot dana da nije bilo Kickstartera, gdje su ljudi sami donirali novac kako bi projekt uspio. Jer, zbog imena nijedna vodeća kompanija na tržištu kartaških igara nije željela poduprijeti financijski Exploding Kittens.