Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Prošle nedjelje u zagrebačkom kinu Europa održano je drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira, Clash Royale LAN event. Više od 1000 ljubitelja mobilnih i video igara uživalo je na događaju na kojem su objedinjena tri popularna esports naslova: Clash Royale, Critical OPS i Fortnite.

Profesionalne igrače i YouTubere na drugom u nizu Tele2 PlayDayu putem streama pratilo je više od 8000 ljudi. Događaju su nazočile zvijezde hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji je spremno odgovarao na sva pitanja fanova. Osim turnira, posjetitelji su uživali u brojnim drugim zabavnim sadržajima, dok su se zaljubljenici u mobilni FPS okušali u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice, Critical Opsu kojeg su igrali na Huawei P20 lite telefonima.

Glavnu pozornicu je, kao i prošli put, zauzeo Clash Royale turnir na kojem su se prisutni natjecali za nagrade. Prva nagrada bila je poklon bon Sancta Domenice u vrijednosti 3000 kuna, a druga bon od 1000 kuna. Organizatori su već pozvali zainteresirane da se prirede za treće izdanje PlayDay turnira koji će se održati 15. prosinca.

Još iz kategorije

Njemački institut za ljudska prava kritizira iskorištavanje i kršenje radničkih prava migranta

Njemački institut za ljudska prava kritizira iskorištavanje i kršenje radničkih prava migranta

14.12.2018. komentiraj

Njemački institut za ljudska prava (DIMR) u svom je trećem godišnjem izvještaju o stranoj radnoj snazi u zemlji istaknuo da ih se iskorištva, da im se krše radnička prava i da se na njima poslodavci bogate na način što ih plaćaju ispod propisanog minimuma od 8,84 eura po satu.

Etika bi trebala biti u centru AI tehnologije

Etika bi trebala biti u centru AI tehnologije

14.12.2018. komentiraj

WeAreDevelopers AI Kongres u Beču je okupio više od dvije tisuće posjetitelja iz 40 zemalja. Stručnjaci iz područja umjetne inteligencije složili su se kako je AI trenutno ogranak informacijskih tehnologija s najvišim potencijalom, a etika bi trebala biti u centru razvoja.

Objavljen bogati program drugog izdanja konferencije  „The Art of Feminine Leadership“

Objavljen bogati program drugog izdanja konferencije „The Art of Feminine Leadership“

14.12.2018. komentiraj

Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, objavila je bogati program za svoje drugo izdanje koje će 25. siječnja 2019. okupiti 500 liderica u Branimir Centru u Zagrebu.