Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Proteklog vikenda održano drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira

Prošle nedjelje u zagrebačkom kinu Europa održano je drugo izdanje Tele2 PlayDay turnira, Clash Royale LAN event. Više od 1000 ljubitelja mobilnih i video igara uživalo je na događaju na kojem su objedinjena tri popularna esports naslova: Clash Royale, Critical OPS i Fortnite.

Profesionalne igrače i YouTubere na drugom u nizu Tele2 PlayDayu putem streama pratilo je više od 8000 ljudi. Događaju su nazočile zvijezde hrvatske gaming scene poput Marka KOFSa, koji je spremno odgovarao na sva pitanja fanova. Osim turnira, posjetitelji su uživali u brojnim drugim zabavnim sadržajima, dok su se zaljubljenici u mobilni FPS okušali u najpopularnijoj mobilnoj pucačini današnjice, Critical Opsu kojeg su igrali na Huawei P20 lite telefonima.

Glavnu pozornicu je, kao i prošli put, zauzeo Clash Royale turnir na kojem su se prisutni natjecali za nagrade. Prva nagrada bila je poklon bon Sancta Domenice u vrijednosti 3000 kuna, a druga bon od 1000 kuna. Organizatori su već pozvali zainteresirane da se prirede za treće izdanje PlayDay turnira koji će se održati 15. prosinca.