Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Završio je 5. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - pametni telefon LG P700.

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Kako i za što biste koristili svoj novi pametni telefon LG P700 kada biste ga dobili na ovom natječaju?" izabralo je komentar Veronike Grgić, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnoj dobitnici u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u završnom krugu nagradnog natječaja u kojem možete osvojiti vrijednu nagradu.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Telefon bih koristila u privatne i poslovne svrhe. Nedavno sam se upustila u malo poduzetništvo, a kako to obično biva, kada startate sa pokretanjem svojeg posla, obično nemate novaca za baš sve što bi htjeli ili vam treba, pa je tako u mome slučaju deblji kraj izvukao pametni telefon. Zato bi mi pametni telefon LG P700 super došao da se na još jedan način povežem sa obitelji, ali i sa poslovnim partnerima koji svi više manje koriste pametne telefone i aplikacije za komunikaciju, mogla bih čitati e-mailove i brže odgovoriti klijentima na pitanja i time pružiti bolju uslugu. Hvala vam na podršci mladim poduzetnicima!