Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Završio je 5. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - pametni telefon LG P700.

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Kako i za što biste koristili svoj novi pametni telefon LG P700 kada biste ga dobili na ovom natječaju?" izabralo je komentar Veronike Grgić, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnoj dobitnici u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u završnom krugu nagradnog natječaja u kojem možete osvojiti vrijednu nagradu.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Telefon bih koristila u privatne i poslovne svrhe. Nedavno sam se upustila u malo poduzetništvo, a kako to obično biva, kada startate sa pokretanjem svojeg posla, obično nemate novaca za baš sve što bi htjeli ili vam treba, pa je tako u mome slučaju deblji kraj izvukao pametni telefon. Zato bi mi pametni telefon LG P700 super došao da se na još jedan način povežem sa obitelji, ali i sa poslovnim partnerima koji svi više manje koriste pametne telefone i aplikacije za komunikaciju, mogla bih čitati e-mailove i brže odgovoriti klijentima na pitanja i time pružiti bolju uslugu. Hvala vam na podršci mladim poduzetnicima!"

Još iz kategorije

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

23.01.2020. komentiraj

Velikim otvorenjem održanim 15. siječnja 2020. godine studentskog edukativnog natjecanja LUMEN u Studentskom centru Zagreb pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT, ujedno započinju i prijave.  LUMEN omogućuje studentima da iskoriste svoj potencijal, steknu dodano praktično znanje i iskustvo koje ne mogu dobiti na fakultetu i da za svoje originalne ideje osvoje vrijedne novčane nagrade.

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

23.01.2020. komentiraj

Na početku samog natjecanja HACK-A-THON 20, natjecateljima su predstavljena dva zadatka s fokusom na ekološka pitanja, odnosno kako uz pomoć korištenja robota riješiti problem otpada i smeća na ulicama, plažama i moru (1) te pojednostavniti dostavu hrane i pića u restoranima ili ugostiteljskim objektima (2). Odabir zadatka bio je proizvoljan što je natjecateljskim timovima dalo više prostora za kreativnost i inovativnost. Nakon 24 sata programiranja i rada na robotu u Hotelu Krilo, proglašeni su pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20 u obje kategorije.

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

23.01.2020. komentiraj

Prema kalendarski prilagođenim podacima statističkog ureda Eurostat, industrijska je proizvodnja u studenome 2019. godine na razini EU (podaci za Belgiju, Cipar i Austriju nisu dostupni) bila 1,3 posto manja (u Hrvatskoj 0,4 posto manja) u odnosu na isti mjesec 2018. godine, što predstavlja već šesti uzastopni mjesec pada industrijske proizvodnje (u Hrvatskoj prvi pad nakon dva mjeseca rasta).