Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 5. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Završio je 5. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - pametni telefon LG P700.

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Kako i za što biste koristili svoj novi pametni telefon LG P700 kada biste ga dobili na ovom natječaju?" izabralo je komentar Veronike Grgić, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnoj dobitnici u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u završnom krugu nagradnog natječaja u kojem možete osvojiti vrijednu nagradu.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Telefon bih koristila u privatne i poslovne svrhe. Nedavno sam se upustila u malo poduzetništvo, a kako to obično biva, kada startate sa pokretanjem svojeg posla, obično nemate novaca za baš sve što bi htjeli ili vam treba, pa je tako u mome slučaju deblji kraj izvukao pametni telefon. Zato bi mi pametni telefon LG P700 super došao da se na još jedan način povežem sa obitelji, ali i sa poslovnim partnerima koji svi više manje koriste pametne telefone i aplikacije za komunikaciju, mogla bih čitati e-mailove i brže odgovoriti klijentima na pitanja i time pružiti bolju uslugu. Hvala vam na podršci mladim poduzetnicima!"

Još iz kategorije

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.

Pripreme za WinDayse

Pripreme za WinDayse

07.07.2020. komentiraj

Prvi Road to WinDays online program uživo je pratilo 1.152 sudionika, a donio je tri predavanja i okrugli stol na temu event industrije. Program se emitirao iz WinDays studija u zagrebačkom Mozaik Event Centru. Sudionici su ga mogli pratiti putem live streama na Facebooku i YouTubeu te postavljati pitanja predavačima i panelistima, a snimku je moguće pogledati i naknadno. Drugi Road to WinDays održat će se početkom rujna i sudionike uvesti u teme konferencije uživo.