Proglašen pobjednik 4. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 4. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Završio je 4. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - knjigu naše kolumnistice Ivane Šešo i koautorice Emine Pršić "Nedostaje? Ne. Dosta je!

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Kada biste osvojili Jackpot na lutriji, što biste napravili sa novcem? Obrazložite zašto. " izabralo je komentar Ivana Pazarina, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnom dobitniku u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u preostalih 2 kruga nagradnog natječaja u kojima ćemo i dalje dijeliti vrijedne nagrade.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Kada bih dobio jackpot na lutriji, otplatio bih stambeni kredit i pokupio ženu i djecu na more negdje gdje čovjek u miru može razmišljati - a što sad, kako dalje? Uzeo bih si vremena jedno dva-tri mjeseca da se opustim i uživam sa obitelji, razmislim o idejama i poslovima koje bih mogao pokrenuti ili uložiti da oplemenim novac koji sam srećom dobio. Dio novca bih stavio "za crne dane", odnosno dovoljno da moja obitelj može normalno živjeti neovisno o stanju ove banana države gdje svaki dan smišljaju novi porez "na zrak". Sa ostatkom bih sigurno pokrenuo nekakav vlastiti posao u informatičkoj branši, a možda i dućan sa glazbenom opremom. Omogućio bih i ženi da se okuša u vođenju nekog svog posla o kojem oduvijek sanja. Sve u svemu, ne bih sjedio prekriženih ruku i samo trošio novac koji sam osvojio. Da bi čovjek bio zadovoljan, mora biti ispunjen.