Proglašen pobjednik 3. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 3. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a
LG

Završio je 3. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - pametni telefon LG P700.

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Hoćete li se odreći svojih gadgeta - pametnih telefona ili tableta - u poslovne ili privatne svrhe tijekom godišnjeg odmora?" izabralo je komentar Zorana Mihaljevića, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnom dobitniku u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u preostalih 3 kruga nagradnog natječaja u kojima ćemo i dalje dijeliti vrijedne nagrade.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Radim u jednoj hrvatskoj firmi i imam stari pametni telefon koji koristim i privatno i poslovno. Nažalost, kao i cijelo naše gospodarstvo radimo mnogo i potreban mi je novi telefon kako bih svoj posao mogao obavljati bolje i produktivnije. Na vaše pitanje mogu li se, odnosno bolje rečeno hoću li odreći pametnog telefona tijekom godišnjeg odmora odgovor je jednostavno - ne mogu. Kako zbog privatnih, tako i poslovnih razloga i nadam se da će se to jednom i promijeniti jer mislim da bi godišnji odmor trebao biti odmor. Međutim, moderno poslovanje zahtijeva da se stoji korisnicima i poslovnim partnerima na usluzi stoga se gadgeta teško odreći, gotovo pa nemoguće. Treba na godišnjem naći mjeru, ali ipak i odgovoriti ako je nešto baš jako hitno i ako je za to potrebna brza reakcija. Čitanje mailova, odgovaranje na pozive ili SMS, pa i MMS poruke postala je svakodnevica i bez toga se jednostavno ne može.