Proglašen pobjednik 2. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Proglašen pobjednik 2. kruga nagradnog natječaja ICTbusiness-a

Završio je 2. krug nagradnog natječaja u organizaciji portala ictbusiness.info, te je uredništvo od pristiglih komentara izabralo najbolji koji osvaja i vrijedu nagradnu - knjigu naše kolumnistice Ivane Šešo i koautorice Emine Pršić "Nedostaje? Ne. Dosta je!

Uredništvo portala kao najbolji komentar na pitanje "Kako reći dosta, bilo da je riječ o poslu ili obitelji, kako se izboriti za svoje ja?" izabralo je komentar Tatjane Lipovac, kojega u cijelosti i prenosimo u nastavku. Sretnom dobitniku u ime portala ictbusiness.info čestitamo te pozivamo sve posjetitelje da sudjeluju u preostalih 4 kruga nagradnog natječaja u kojima ćemo i dalje dijeliti vrijedne nagrade.

U nastavku slijedi dobitni komentar:

"Nisam baš neki ljubitelj čitanja, al za rođendan sam od frendice dobila knjigu na poklon i mogu reći da je to jedina knjiga koju sam pročitala sa oduševljenjem od prve do posljednje stranice....nakon što pročitate knjigu svijet gledate drugim očima....zato bi ja htjela sudjelovati u ovom nagradnom natječaju i pokušati osvojiti knjigu za prijateljicu kojoj je uskoro rođendan da i ona bar malo nakon pročitane NEDOSTAJE? NE. DOSTA JE! napokon shvati za koje stvari se treba boriti u životu...