Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Produžen Early Bird za 15. Advanced Technology Dayse

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Advanced Technology Days konferenciji još uvijek stignu nabaviti kotizaciju po povoljnijoj cijeni jer su Early Bird prijave produžene do ponedjeljka, 7.10. Konferencija koju  posljednje dvije godine samostalno kreiraju članovi domaće IT zajednice održat će se u Plaza Event Centru u Zagrebu, a očekuje se više od 500 sudionika. Teme će obuhvatiti ključne inženjerske izazove i svjetske IT trendove, a sudionike čeka više od 60 predavanja u 5 programskih smjerova.

Sudionici konferencije mogu očekivati dva dana vrhunskog tehnološkog sadržaja, s naglaskom na konkretne primjere i nove prakse. Top teme uključuju razvoj mobilnih i web rješenja, kontejnere i DevOps, moderne podatkovne tehnologije, umjetnu inteligenciju, hibridni oblak, Serverless i poslovna IT rješenja te još neke teme koje će obilježiti konferenciju čiji sadržaj u potpunosti oblikuju članovi IT zajednice. Predavanja će se održavati istovremeno u 5 dvorana, a u goste će stići brojni domaći i strani stručnjaci. ATD je popularnost stekao svojim pristupom IT-u i obradom tema koje su u fokusu domaće IT ekipe, a 15. izdanje planira opravdati taj povlašteni status kvalitetom sadržaja, predavača, ali i popratnih događanja kojima će se obilježiti 15.  rođendan Advanced Technology Daysa.

Konferencija većinu sadržaja dobiva putem nominacija predavanja. Svi zainteresirani koji žele dijeliti svoje znanje s kolegama imali su priliku prijaviti svoje predavanje do 30. rujna, a pristiglo je znatno više prijava nego što je dostupnih slotova pa članovima odbora neće biti lako. Sve nominacije proći će kroz filter članova programskog odbora, koji će do sredine listopada odabrati 60-ak predavanja koja će ući u finalni program konferencije. Ključni faktor pri odabiru predavanja za ulazak u program su atraktivnost teme, stručnost predavača i aktualnost za domaće IT stručnjake.

Organizator ATD-a su predstavnici hrvatske IT zajednice, a operativnu pomoć pri organizaciji pruža im agencija MPG. Programski odbor koji „kroji“ program konferencije svake se godine mijenja da bi odabir tema bio što raznovrsniji te da bi sudionici mogli naučiti ponešto o raznim područjima, od Microsoft tehnologija do rješenja otvorenog koda.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti online. Early bird razdoblje povoljnije cijene kotizacije traje do 7. listopada pa cijena trenutno iznosi 799,00 kn + PDV, a nakon isteka early birda iznosit će 950,00 kn + PDV za oba konferencijska dana.