Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana

Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana

Foto: Fotolia

Prošloga petka Founder Institute najavio je novi semestar u Zagrebu organizacijom besplatne radionice Startup Presentation Bootcamp sa Tyler Crowleyem na kojem su mladi poduzetnici mogli učiti od majstora pitcha. Činjenica da je događaj trajao sat vremena duže od predviđenoga govori o kvaliteti radionice, ali i potrebi za više sličnih događaja.

Program obuke Founder Institutea, u kojem ambiciozni tehnološki poduzetnici mogu pokrenuti svoj startup te ga razviti u uspješnu tvrtku uz pomoć iskusnih startup stručnjaka poput Tylera, prošli tjedan otvorio je prijave na webstranici http://fi.co/apply/zagreb Polaznici koji se prijave do nedjelje 6. listopada, za vrijeme trajanja perioda ranih prijava, imaju pravo na 40 % popusta na ukupni iznos školarine. Također, za prijave pristigle do navedenog roka dodjeljuju se i dvije stipendije najboljem kandidatu i najboljoj kandidatkinji.

Program Founder Institutea prilagođen je zaposlenima na način da se program održava jednom tjedno nakon radnog vremena, a potrebno je uložiti svega desetak sati tjedno kako bi se uspješno završilo program. Program je osmišljen tako da iskusni mentori pomažu polaznicima razviti tvrtku, a da pritom ne učine uobičajene greške te nauče iz njihova iskustva.

Svatko tko je zainteresiran može se sada prijaviti na Founder Institute Zagreb ili saznati više informacija na jednoj od besplatnih javnih radionica, Infosessionu 3.10. u Offspaceu i Office Hours sa lokalnim direktorima 5.10 u Novinarskom domu u Zagrebu (registracije ovdje http://fi.co/e/3585 ili http://fi.co/e/3584).

Dolaskom na bilo koji od navedenih događaja pristupnici su oslobođeni plaćanja troška prijamnog testa u iznosu od $50. Što je prijamni test? Radi se o testu kojim se utvrđuju poduzetničke osobine i sposobnosti polaznika, a sastoji se od testa fluidne inteligencije i psihotestova koji su skrojeni posebno za potrebe Founder Institutea.

Uspješno položeni testovi osiguravaju visoku uspješnost programa te pristupnici koji ne zadovolje na testu neće moći upisati program.

Program je otvoren za postojeće i buduće tehnološke poduzetnike svih vrsta - sa ili bez ideje, mlade ili stare, te s punim radnim vremenom ili nezaposlene.

Saznajte više o Founder Instituteu na http://fi.co .

Još iz kategorije

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

Najveće studentsko natjecanje u Hrvatskoj Lumemn

23.01.2020. komentiraj

Velikim otvorenjem održanim 15. siječnja 2020. godine studentskog edukativnog natjecanja LUMEN u Studentskom centru Zagreb pod organizacijom studentske udruge eSTUDENT, ujedno započinju i prijave.  LUMEN omogućuje studentima da iskoriste svoj potencijal, steknu dodano praktično znanje i iskustvo koje ne mogu dobiti na fakultetu i da za svoje originalne ideje osvoje vrijedne novčane nagrade.

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

Proglašeni pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20

23.01.2020. komentiraj

Na početku samog natjecanja HACK-A-THON 20, natjecateljima su predstavljena dva zadatka s fokusom na ekološka pitanja, odnosno kako uz pomoć korištenja robota riješiti problem otpada i smeća na ulicama, plažama i moru (1) te pojednostavniti dostavu hrane i pića u restoranima ili ugostiteljskim objektima (2). Odabir zadatka bio je proizvoljan što je natjecateljskim timovima dalo više prostora za kreativnost i inovativnost. Nakon 24 sata programiranja i rada na robotu u Hotelu Krilo, proglašeni su pobjednici natjecanja HACK-A-THON 20 u obje kategorije.

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

U posljednjih godinu dana samo dva rasta industrijske proizvodnje EU

23.01.2020. komentiraj

Prema kalendarski prilagođenim podacima statističkog ureda Eurostat, industrijska je proizvodnja u studenome 2019. godine na razini EU (podaci za Belgiju, Cipar i Austriju nisu dostupni) bila 1,3 posto manja (u Hrvatskoj 0,4 posto manja) u odnosu na isti mjesec 2018. godine, što predstavlja već šesti uzastopni mjesec pada industrijske proizvodnje (u Hrvatskoj prvi pad nakon dva mjeseca rasta).