Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana

Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana
Fotolia

Prošloga petka Founder Institute najavio je novi semestar u Zagrebu organizacijom besplatne radionice Startup Presentation Bootcamp sa Tyler Crowleyem na kojem su mladi poduzetnici mogli učiti od majstora pitcha. Činjenica da je događaj trajao sat vremena duže od predviđenoga govori o kvaliteti radionice, ali i potrebi za više sličnih događaja.

Program obuke Founder Institutea, u kojem ambiciozni tehnološki poduzetnici mogu pokrenuti svoj startup te ga razviti u uspješnu tvrtku uz pomoć iskusnih startup stručnjaka poput Tylera, prošli tjedan otvorio je prijave na webstranici http://fi.co/apply/zagreb Polaznici koji se prijave do nedjelje 6. listopada, za vrijeme trajanja perioda ranih prijava, imaju pravo na 40 % popusta na ukupni iznos školarine. Također, za prijave pristigle do navedenog roka dodjeljuju se i dvije stipendije najboljem kandidatu i najboljoj kandidatkinji.

Program Founder Institutea prilagođen je zaposlenima na način da se program održava jednom tjedno nakon radnog vremena, a potrebno je uložiti svega desetak sati tjedno kako bi se uspješno završilo program. Program je osmišljen tako da iskusni mentori pomažu polaznicima razviti tvrtku, a da pritom ne učine uobičajene greške te nauče iz njihova iskustva.

Svatko tko je zainteresiran može se sada prijaviti na Founder Institute Zagreb ili saznati više informacija na jednoj od besplatnih javnih radionica, Infosessionu 3.10. u Offspaceu i Office Hours sa lokalnim direktorima 5.10 u Novinarskom domu u Zagrebu (registracije ovdje http://fi.co/e/3585 ili http://fi.co/e/3584).

Dolaskom na bilo koji od navedenih događaja pristupnici su oslobođeni plaćanja troška prijamnog testa u iznosu od $50. Što je prijamni test? Radi se o testu kojim se utvrđuju poduzetničke osobine i sposobnosti polaznika, a sastoji se od testa fluidne inteligencije i psihotestova koji su skrojeni posebno za potrebe Founder Institutea.

Uspješno položeni testovi osiguravaju visoku uspješnost programa te pristupnici koji ne zadovolje na testu neće moći upisati program.

Program je otvoren za postojeće i buduće tehnološke poduzetnike svih vrsta - sa ili bez ideje, mlade ili stare, te s punim radnim vremenom ili nezaposlene.

Saznajte više o Founder Instituteu na http://fi.co .