Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana

Prijave za Founder Institute program uz 40 % popusta otvorene još 6 dana

Foto: Fotolia

Prošloga petka Founder Institute najavio je novi semestar u Zagrebu organizacijom besplatne radionice Startup Presentation Bootcamp sa Tyler Crowleyem na kojem su mladi poduzetnici mogli učiti od majstora pitcha. Činjenica da je događaj trajao sat vremena duže od predviđenoga govori o kvaliteti radionice, ali i potrebi za više sličnih događaja.

Program obuke Founder Institutea, u kojem ambiciozni tehnološki poduzetnici mogu pokrenuti svoj startup te ga razviti u uspješnu tvrtku uz pomoć iskusnih startup stručnjaka poput Tylera, prošli tjedan otvorio je prijave na webstranici http://fi.co/apply/zagreb Polaznici koji se prijave do nedjelje 6. listopada, za vrijeme trajanja perioda ranih prijava, imaju pravo na 40 % popusta na ukupni iznos školarine. Također, za prijave pristigle do navedenog roka dodjeljuju se i dvije stipendije najboljem kandidatu i najboljoj kandidatkinji.

Program Founder Institutea prilagođen je zaposlenima na način da se program održava jednom tjedno nakon radnog vremena, a potrebno je uložiti svega desetak sati tjedno kako bi se uspješno završilo program. Program je osmišljen tako da iskusni mentori pomažu polaznicima razviti tvrtku, a da pritom ne učine uobičajene greške te nauče iz njihova iskustva.

Svatko tko je zainteresiran može se sada prijaviti na Founder Institute Zagreb ili saznati više informacija na jednoj od besplatnih javnih radionica, Infosessionu 3.10. u Offspaceu i Office Hours sa lokalnim direktorima 5.10 u Novinarskom domu u Zagrebu (registracije ovdje http://fi.co/e/3585 ili http://fi.co/e/3584).

Dolaskom na bilo koji od navedenih događaja pristupnici su oslobođeni plaćanja troška prijamnog testa u iznosu od $50. Što je prijamni test? Radi se o testu kojim se utvrđuju poduzetničke osobine i sposobnosti polaznika, a sastoji se od testa fluidne inteligencije i psihotestova koji su skrojeni posebno za potrebe Founder Institutea.

Uspješno položeni testovi osiguravaju visoku uspješnost programa te pristupnici koji ne zadovolje na testu neće moći upisati program.

Program je otvoren za postojeće i buduće tehnološke poduzetnike svih vrsta - sa ili bez ideje, mlade ili stare, te s punim radnim vremenom ili nezaposlene.

Saznajte više o Founder Instituteu na http://fi.co .

Još iz kategorije

Novi fotići iz Canonove radionice, stižu EOS R5 i EOS R6

Novi fotići iz Canonove radionice, stižu EOS R5 i EOS R6

09.07.2020. komentiraj

Canon danas predstavlja EOS R5 i EOS R6 – dva nova napredna fotoaparata punog kadra bez zrcala u ponudi revolucionarnog sustava EOS R utemeljenog na priključku budućnosti RF, ističu iz kompanije i dodaju da EOS R5 kao pravi uređaj profesionalne razine nudi fotografije razlučivosti 45 megapiksela snimane brzinom do 20 sličica/s1 te je prvi fotoaparat punog kadra bez zrcala koji može interno snimati 8K RAW snimke brzinom do 29,97 sličica/s u razlučivosti 4K do 120p.

FDA donijela vrlo zanimljivu odluku

FDA donijela vrlo zanimljivu odluku

09.07.2020. komentiraj

Američka agencija za hranu i lijekove (FDA) donijela je 7. srpnja odluku kojom se IQOS, elektronički uređaj za grijanje duhana Philip Morris Internationala (PMI), može prodavati i komunicirati na tržištu SAD-a kao duhanski proizvod modificiranog rizika (MRTP). Time je agencija utvrdila da je odluka prikladna za unaprjeđenje javnog zdravlja. Odluka pokazuje da je IQOS fundamentalno drugačiji duhanski proizvod i bolji izbor za punoljetne pušače koji bi inače nastavili pušiti, a IQOS je prvi i jedini elektronički nikotinski proizvod koji je dobio takvo rješenje u okviru MRTP postupka FDA-a.

Nove tarife HT-a uz bonus na Samsung telefone

Nove tarife HT-a uz bonus na Samsung telefone

09.07.2020. komentiraj

U novim pretplatničkim tarifama bez ugovorne obveze, Hrvatski Telekom privatnim korisnicima mobilne mreže pruža veću fleksibilnost i jednostavnost, uz  brojne dodatne pogodnosti. Svaka od pet novih tarifa uključuje čak 5000 minuta i poruka prema svim mrežama unutar Hrvatske, a prilikom odabira bilo koje od njih korisnici biraju paket podatkovnog prometa koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Također, bitan novitet je da korisnici svaki mjesec mogu promijeniti svoju tarifu te u bilo kojem trenutku kupiti novi mobilni uređaj, uz jednokratno ili plaćanje kroz najviše 24 mjesečne rate.