Premijer Andrej Plenković posjetio ovogodišnji Reboot InfoGamer

Premijer Andrej Plenković posjetio ovogodišnji Reboot InfoGamer
Vedran Sabljak / Tomich Productions

Reboot InfoGamer, jedan od najvećih gaming sajmova na svijetu, danas je otvorio svoja vrata posjetiteljima na Zagrebačkom velesajmu, a očekuje se da će ovogodišnje izdanje biti centar za više od osamdeset pet tisuća fanova videoigara. Među današnjim posjetiteljima bio je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković koji je obišao sajam i popričao s nekim hrvatskim proizvođačima videoigara, među kojima je i bio zagrebački Gamechuck.

Sajam će ove godine trajati do 17. studenoga, a posjetiteljima će nuditi priliku da zaigraju najnovije videoigre na tržištu, isprobaju raznovrsne igre od regionalnih proizvođača videoigara te prisustvuju na finalu četvrte sezone A1 Adria lige.

One koje najviše zanima uloviti neku nagradu moći će uživati ispred glavne Coca-Cola pozornice na kojoj će gotovo svakih pola sata održavati giveaway, dok oni koji žele upoznati svojeg najdražeg regionalnog YouTubera moći će to učini kod A1 Community pozornice.

Svi zainteresirani mogu kupiti svoje ulaznice putem Entrio servisa ili na ulazu samog sajma. Cijena za jednodnevni pristup iznosi 50 kuna, dok pristup tijekom svih šest dana iznosi 100 kuna.