Predstavljeno treće izdanje Magenta 1 B2B Run

Predstavljeno treće izdanje Magenta 1 B2B Run

Magenta 1 B2B Run, popularno događanje koje se proteklih godina prometnulo u najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, ove će se godine održati po treći put. Očekuje se da će ovogodišnje izdanje u četiri hrvatska grada ukupno okupiti više od pet tisuća trkača.

Niz događaja kreće u Splitu 18. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku (1. i 29. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 14. rujna. Poslovna utrka Magenta 1 B2B Run namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz preko tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijeg poslovnog događanja u Hrvatskoj.

„Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću. U jugoistočnoj Europi čak još i više nego u zapadnoj što ujedno potvrđuje i velik odaziv hrvatskih kompanija na Magenta 1 B2B Run koji je prepoznat kao jedan od alata za unaprjeđenje poslovne kulture koji pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva“, izjavila je inicijatorica događanja Dijana Vetturelli.

Partner utrke je Hrvatski Telekom koji je, kao i prošle godine, prepoznao širi značaj ovog projekta. „Oduvijek je naša tvrtka poticala bavljenje sportskim aktivnostima koje pozitivno utječu na zadovoljstvo zaposlenika i šire zajednice. Neprestano se trudimo biti najbolje mjesto za profesionalni, ali i osobni, rast i razvoj naših zaposlenika kako bi oni u potpunosti realizirali svoje potencijale, a Magenta 1 B2B Run nam upravo to omogućuje“, istaknula je članica Uprave HT-a za ljudske resurse Marija Felkel.

Ambasador utrke Bojan Mušćet osvrnuo se i na dosadašnja izdanja ovog događanja. „Prošle godine s nama je trčalo preko četiri tisuće ljudi. Ove godine bit će nas još više, preko pet tisuća u sva četiri grada što me veseli jer smo uspjeli potaknuti ljude da se aktiviraju i krenu sa zdravim navikama što nam je svima i glavni cilj. Ovim putem još jednom pozivam sve koji nam se još nisu pridružili da trče s nama i dožive sjajno iskustvo“, istaknuo je Mušćet.

U utrkama u četiri najveća grada u Hrvatskoj mogu se uključiti sve tvrtke i pojedinci koji to žele. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se online na službenoj stranici događaja http://www.b2brun.hr/.