Predstavljeni holivudski gosti New Europe Marketa

Predstavljeni holivudski gosti New Europe Marketa

Prošlog je tjedna predstavljen kompletan program za New Europe Market 2019., kao i imena troje holivudskih zvijezda koje će ugostiti najpopularniji događaj posvećen TV industriji. Ove godine NEM se održava po sedmi put i to od 10. do 13. lipnja u Dubrovniku.

Projekt poput NEM-a od velike je važnosti za TV industriju, ne samo na regionalnoj, nego i na globalnoj razini, zahvaljujući renomiranosti koju je stekao okupljajući ključne ljude i sve segmente industrije na jednome mjestu. Posebni gosti ovogodišnjeg NEM-a su tri holivudske zvijezde.

Jessica Alba i Gabrielle Union dolaze predstaviti novu seriju L.A.s Finest u kojoj tumače glavne uloge. Iza serije stoji Sony Pictures Entertainment koji je odabrao NEM za predstavljanje i veliki, javni screening novog projekta. Alan Cumming zvijezda je serije Instinct i još jedan poseban gost kojeg će posjetitelji imati priliku čuti u panel sobi.

NEM se može pohvaliti s osam zanimljivih panel diskusija u kojima sudjeluju profesionalci iz svjetske TV industrije. Na panelu „Vrijeme je da razmišljamo lokalno, a djelujemo globalno“ postavlja se pitanje treba li se regija spojiti kako bi bila konkurentna kroz koprodukciju i veći budžet.

Govornici će na panelu „On demand platforme i televizijski kanali – međusobno isključivi ili sjajna kombinacija“ diskutirati o tome zašto Pay TV kanali postaju on demand platforme i obrnuto. O globalnom fenomenu u TV sadržaju pričat će se na panelu pod nazivom „Je li balon od sapunice puknuo ili i dalje raste?“. Svaku od tema organizatori su odabrali kako bi se dotaknuli svih noviteta u industriji.

„Ponosna sam što već sedmu godinu vidim rast u svim segmentima NEM-a te što su naš trud prepoznali najbolji od najboljih ove industrije. Zaista je lijepo svjedočiti ključnim poslovima koji su se dogodili upravo na NEM-u“, izjavila je Sanja Božić-Ljubičić, direktorica tvrtke Mediavision koja stoji iza NEM-a.

Još iz kategorije

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Vrhunska tehnologija u službi zdravlja

15.06.2019. komentiraj

Radiochirurgia Zagreb svrstala se među najbolje klinike za liječenje inoperabilnog raka gušterače na svijetu, potvrđuju rezultati liječenja karcinoma gušterače kod 30 pacijenata u zadnje dvije godine. Naime, svi pacijenti nakon provedenog liječenja još uvijek su stabilno, što je uspjeh kojim se do sada nije mogla pohvaliti niti jedna svjetska poliklinika.

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

Obrazovanje budućnosti dolazi u Hrvatsku

15.06.2019. komentiraj

Microsoft je u Hrvatskoj po prvi put započeo s provođenjem treninga učitelja Teacher Internship Program (TIP), čija je svrha pripremiti nastavnike osnovnih škola za polaganje ispita Microsoft Certified Educator (MCE). Certifikatom MCE potvrđuje se kako je nastavnik stekao globalne kompetencije tehničke pismenosti potrebne kako bi učenicima pružio bogato i prilagođeno iskustvo učenja.

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

Čak 30 posto građana bez glavnog izvora prihoda izdržalo bi tek mjesec dana

14.06.2019. komentiraj

Usprkos pozitivnim ekonomskim pokazateljima, većina građana pesimistično gleda u budućnost, a čak 86 posto ispitanika ne očekuje da će se pozitivni trendovi nastaviti, pokazalo je istraživanje agencije Improve o ekonomskoj klimi u Hrvatskoj, provedeno u ožujku ove godine.