Predstavljena mobilna aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE

Predstavljena mobilna aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE

Nakon višemjesečnog razvoja danas je službeno predstavljena domaća mobilna aplikacija za izlaske Tulumarka LIVE i istoimena rubrika na portalu Tulumarka.com.

Tulumarka LIVE mobilna aplikacija pruža korisnicima informacije o aktualnim događanjima u njihovom gradu, najpopularnija mjesta za izlaske, prikaz na karti, udaljenost od trenutne lokacije i druge korisne informacije važne svima onima koji su u potrazi za dobrom zabavom. Aplikacija je dostupna za uređaje s iOS i Android operativnim sustavima.

Korisnicima će možda i najzanimljivija biti mogućnost objave live fotografija iz klubova. Naime, svi korisnici Tulumarke mogu pomoću aplikacije fotografirati događanja oko sebe, urediti fotografiju pomoću zanimljivih filtera, odabrati klub i objaviti. Moguće je pratiti najnovije fotografije, popularne te objave prijatelja, a sve sadržaje moguće je dijeliti i na drušvenim mrežama.

Na ovaj način svi željni dobre zabave će putem news feeda na aplikaciji i na portalu moći vidjeti kakva je atmosfera u nekom klubu, što će sigurno olakšati odabir lokacije u kasnim noćnim satima.

Usporedno s izlaskom mobilne aplikacije, portal Tulumarka.com predstavio je i novu rubriku LIVE, a riječ je o integraciji postojećih sadržaja i nove mobilne aplikacije. Svi sadržaji mogu se pratiti i na webu, a gotovo 65.000 postojećih korisnika Tulumarke može bez registracije započeti s korištenjem nove aplikacije.

Mobilnu aplikaciju Tulumarka LIVE moguće je preuzeti s App Storea i Google Playa.

Tulumarka LIVE nastala je prvotno iz mobilne aplikacije za izlaske 9pm, koja je nakon strateškog partnerstva i preuzimanja od strane Tulumarke izašla u potpuno novoj verziji i pod novim imenom. Planirate izlazak ovaj vikend? Svakako isprobajte mobilnu aplikaciju Tulumarka LIVE!

Još iz kategorije

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

17.01.2020. komentiraj

Bečko energetsko poduzeće „Wien Energie“ kontinuirano razvija gradsku infrastrukturu za punjenje električnih automobila. Postavljanje e-punionica i prelazak na električnu mobilnost ključni su za ispunjenje ciljeva Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama. Naime, automobili koji se pune „zelenom“ električnom energijom za vrijeme svoga trajanja proizvedu i do 75 % manje stakleničkih plinova od automobila s motorom s unutarnjim izgaranjem.

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

17.01.2020. komentiraj

Centar za europske političke studije (CEPS) istražio je uspješnost europskih zemalja u digitalnom učenju i ustanovio da su Estonija, Nizozemska i Finska napredovale u digitalnom obrazovanju, dok su se Italija i Njemačka našle na začelju ljestvice.

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

16.01.2020. komentiraj

Prema svježe objavljenim podacima Eurostata, u prvih je jedanaest mjeseci prošle godine ukupna vrijednost robnog izvoza EU na godišnjoj razini povećana za 3,5%, a uvoza za 3,6%, tako da je deficit robne razmjene povećan s 22,6 milijardi eura u 2018. na 25,8 milijardi eura. Osim toga, u skladu s usporavanjem globalnog rasta i rasta EU u prošloj godini i rastućim trgovinskim protekcionizmom, ostvarene su stope rasta izvoza i uvoza EU bile niže nego u prethodnoj godini, kada su u istom razdoblju iznosile 4,9% i 6,8%.