Pred nama je još jedan Pantheon Day

Pred nama je još jedan Pantheon Day
DepositPhotos

Tvrtka Datalab već tradicionalno organizira konferenciju Pantheon Day, godišnje druženje njihovih korisnika, poslovnih partnera i zainteresiranih stručnjaka. Novo izdanje tog događaja održat će se u četvrtak, 9. svibnja, u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Organizator navodi kako je cilj konferencije sudionicima prikazati procese digitalizacije kroz primjere iz prakse te im približiti prednosti koje u modernizaciji donosi njihov sustav. Na događaju će nazočni moći iz prve ruke čuti iskustva konkretne savjete vezane uz procese digitalizacije u Hrvatskoj 2019. Govorit će se o strategijama digitalizacije poslovanja te uspješnim digitalnim praksama prema profilima i vrstama tvrtki.

Konferenciju će otvoriti okrugli stol o digitalizaciji u Hrvatskoj, a potom će uslijediti radionice. “Digitalna transformacija znači nadogradnju postojećih informacija i tehnologija te poslovnih procesa u cilju optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita. Ona danas  nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava opstati na tržištu", istaknuo je u najavi događaja direktor Datalaba Goran Težak.