Povoljniji letovi Croatia Airlinesa iz Hrvatske u deset europskih odredišta

Povoljniji letovi Croatia Airlinesa iz Hrvatske u deset europskih odredišta
Fotolia

Od sutra (utorak, 21. siječnja 2014). do subote, 25. siječnja 2014., vrijedi posebna ponuda Croatia Airlinesa s promotivnim cijenama povratnih zrakoplovnih karata za letove iz Hrvatske u deset europskih odredišta.

Povratne karte za letove iz Zagreba, Dubrovnika, Splita, Zadra i Pule u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim i Zürich dostupne su već od  129 eura. Po istoj cijeni karte su dostupne i putnicima na letovima iz Osijeka (via Zagreb) u navedena europska odredišta i to u sklopu suradnje Croatia Airlinesa i Trade Aira.

Cijene se odnose na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuju pristojbe zračnih luka, naknadu za izdavanje karte (TSC), besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kg, hranu i piće u zrakoplovu, tiskovine, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Broj karata po promotivnim cijenama ograničen je, a trebaju se iskoristiti u razdoblju od 1. veljače do 13. travnja ove godine.

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.hr, kao i u Kontakt centru (tel. 062 - 500 505 i 6676 555) te svim poslovnicama Croatia Airlinesa.