Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

PokerStars je imenovan Best Mobile Poker operaterom za 2013. godinu na događanju mGaming Awards kojeg organizira iGaming Business, vodeća tvrtka u medijskoj industriji.

PokerStars Mobile je besplatna verzija jedne od najvećih online poker stranica. Aplikacija je predstavljena na tržištima diljem svijeta u veljači 2012. godine, a dostupna je za iOS i Android uređaje.

„Poker je jedna od najdražih igara na svijetu koja je posljednjih nekoliko godina postala i jedna od najpopularnijih online igara“, izjavio je direktor novih platformi PokerStarsa, Jeffrey Haas. „Naša mobilna aplikacija omogućuje još većem broju ljudi igranje pokera dok istovremeno postojećim ljubiteljima osigurava dodatne mogućnosti igranja pokera gdje kod i kad god to požele“.

PokerStars Mobile „App Suite” uključuje PokerStars TV, PokerStars Clock i EPT (European Poker Tour) Guide App. Svaka od ovih aplikacija je dizajnirana i razvijena kako bi odgovarala ekosustavu proizvoda koje PokerStars već nudi svojim igračima, obogaćujući iskustvo igranja pokera te podržavajući njihove navike igranja.

PokerStars Mobile je samostalni proizvod putem kojeg se igrač može prijaviti na PokerStars bez potrebe korištenja stolnog računala. Također, PokerStars Mobile omogućuje igračima natjecanje s milijunima PokerStars igrača koji igraju putem stolnih računala.

Još iz kategorije

Microsoft osvježio Office aplikaciju za iOS i Android

Microsoft osvježio Office aplikaciju za iOS i Android

26.02.2020. komentiraj

Microsoft se konstantno trudi poboljšati Office mobilne aplikacije za iOS i Android operativne sustave, pa je tako 5. prosinca prošle godine pružio uvid u ono što je napokon i stiglo. Dakle, nova Office aplikacija za iOS i Android dostupna je.

Broj Bitcoin bankomata u svijetu brzo raste i sada ih je gotovo 7000

Broj Bitcoin bankomata u svijetu brzo raste i sada ih je gotovo 7000

26.02.2020. komentiraj

Bitcoin odavno nije nekakav marginalni hit već je planetarno popularan, na njemu se može zaraditi i koristi se kao sredstvo plaćanja u raznim dijelovima svijeta. Ali, ako želite fizički do novca, nemate baš puno izbora bez obzira što se to polako mijenja. Zato je zanimljivo vidjeti u kojim zemljama svijeta postoji najviše bankomata za bitcoin.

Prvi bolesnik s korona virusom u Hrvatskoj zaposlenik Ericsson Nikole Tesle

Prvi bolesnik s korona virusom u Hrvatskoj zaposlenik Ericsson Nikole Tesle

25.02.2020. komentiraj

Najjači domaći IT izvoznik Ericsson Nikola Tesla potvrđuje da je osoba koja je zaražena korona virusom i koja se nalazi u bolnici Fran Mihaljević u Zagrebu zaposlenik kompanije, objavljeno je danas. On je u srijedu 19.2.2020. bio na godišnjem odmoru u Milanu na nogometnoj utakmici. Zaposlenik je u petak bio na radnom mjestu u Zagrebu, a to je na press konferenciji danas potvrdio i ministar zdravstva u Vladi RH Vili Beroš.