Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

PokerStars je imenovan Best Mobile Poker operaterom za 2013. godinu na događanju mGaming Awards kojeg organizira iGaming Business, vodeća tvrtka u medijskoj industriji.

PokerStars Mobile je besplatna verzija jedne od najvećih online poker stranica. Aplikacija je predstavljena na tržištima diljem svijeta u veljači 2012. godine, a dostupna je za iOS i Android uređaje.

„Poker je jedna od najdražih igara na svijetu koja je posljednjih nekoliko godina postala i jedna od najpopularnijih online igara“, izjavio je direktor novih platformi PokerStarsa, Jeffrey Haas. „Naša mobilna aplikacija omogućuje još većem broju ljudi igranje pokera dok istovremeno postojećim ljubiteljima osigurava dodatne mogućnosti igranja pokera gdje kod i kad god to požele“.

PokerStars Mobile „App Suite“ uključuje PokerStars TV, PokerStars Clock i EPT (European Poker Tour) Guide App. Svaka od ovih aplikacija je dizajnirana i razvijena kako bi odgovarala ekosustavu proizvoda koje PokerStars već nudi svojim igračima, obogaćujući iskustvo igranja pokera te podržavajući njihove navike igranja.

PokerStars Mobile je samostalni proizvod putem kojeg se igrač može prijaviti na PokerStars bez potrebe korištenja stolnog računala. Također, PokerStars Mobile omogućuje igračima natjecanje s milijunima PokerStars igrača koji igraju putem stolnih računala.