Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

Pokerstars imenovan najboljim mobilnim poker operaterom

PokerStars je imenovan Best Mobile Poker operaterom za 2013. godinu na događanju mGaming Awards kojeg organizira iGaming Business, vodeća tvrtka u medijskoj industriji.

PokerStars Mobile je besplatna verzija jedne od najvećih online poker stranica. Aplikacija je predstavljena na tržištima diljem svijeta u veljači 2012. godine, a dostupna je za iOS i Android uređaje.

„Poker je jedna od najdražih igara na svijetu koja je posljednjih nekoliko godina postala i jedna od najpopularnijih online igara“, izjavio je direktor novih platformi PokerStarsa, Jeffrey Haas. „Naša mobilna aplikacija omogućuje još većem broju ljudi igranje pokera dok istovremeno postojećim ljubiteljima osigurava dodatne mogućnosti igranja pokera gdje kod i kad god to požele“.

PokerStars Mobile „App Suite” uključuje PokerStars TV, PokerStars Clock i EPT (European Poker Tour) Guide App. Svaka od ovih aplikacija je dizajnirana i razvijena kako bi odgovarala ekosustavu proizvoda koje PokerStars već nudi svojim igračima, obogaćujući iskustvo igranja pokera te podržavajući njihove navike igranja.

PokerStars Mobile je samostalni proizvod putem kojeg se igrač može prijaviti na PokerStars bez potrebe korištenja stolnog računala. Također, PokerStars Mobile omogućuje igračima natjecanje s milijunima PokerStars igrača koji igraju putem stolnih računala.

Još iz kategorije

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

U Beču do kraja 2020. tisuću e-punionica

17.01.2020. komentiraj

Bečko energetsko poduzeće „Wien Energie“ kontinuirano razvija gradsku infrastrukturu za punjenje električnih automobila. Postavljanje e-punionica i prelazak na električnu mobilnost ključni su za ispunjenje ciljeva Pariškog sporazuma o klimatskim promjenama. Naime, automobili koji se pune „zelenom“ električnom energijom za vrijeme svoga trajanja proizvedu i do 75 % manje stakleničkih plinova od automobila s motorom s unutarnjim izgaranjem.

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

Hrvatska nadmašila razvijenije zemlje u digitalnom učenju

17.01.2020. komentiraj

Centar za europske političke studije (CEPS) istražio je uspješnost europskih zemalja u digitalnom učenju i ustanovio da su Estonija, Nizozemska i Finska napredovale u digitalnom obrazovanju, dok su se Italija i Njemačka našle na začelju ljestvice.

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

Blagi rast deficita u robnoj razmjeni EU s ostatkom svijeta

16.01.2020. komentiraj

Prema svježe objavljenim podacima Eurostata, u prvih je jedanaest mjeseci prošle godine ukupna vrijednost robnog izvoza EU na godišnjoj razini povećana za 3,5%, a uvoza za 3,6%, tako da je deficit robne razmjene povećan s 22,6 milijardi eura u 2018. na 25,8 milijardi eura. Osim toga, u skladu s usporavanjem globalnog rasta i rasta EU u prošloj godini i rastućim trgovinskim protekcionizmom, ostvarene su stope rasta izvoza i uvoza EU bile niže nego u prethodnoj godini, kada su u istom razdoblju iznosile 4,9% i 6,8%.