Počinje World of Tanks Holiday Ops

Počinje World of Tanks Holiday Ops

Veliki Arnold Schwarzenegger postao je gost jedne od najuspješnijih online igrica s aktivnom zajednicom u Hrvatskoj i s više od 160 milijuna igrača u svijetu - World of Tanks. Posebno iznenađenje je objavljeno na Holiday Ops 2022. u vidu domišljate i zabavne videoreklame te je izazvalo podosta pažnje, očekivano!

Naime, svake godine World of Tanks u blagdansko vrijeme priređuje event Holiday Ops kojem je cilj nagraditi vjerne igrače i zahvaliti im se za sudjelovanje. Tako će se ove godine održati specijalan program u kojem će igrači dobivati dnevne izazove i misije od jedne od najvećih legenda akcijskih filmova svih vremena, Arnolda Schwarzeneggera.

"Njegov zadatak je izazvati sudionike da proučavaju i razviju strategiju kako doći do njegove razine. Sve što morate napraviti jest završiti misije koje je vaš zapovjednik (Schwarzenegger) postavio pred vas. Sve koji to uspiju čekaju i vrijedne nagrade u World of Tanks u obliku dodatnih bodova, različitih nagrada i drugih iznenađenja. Ako se već sada registrirate i zaigrate ovu igricu imat ćete priliku prikupiti ekskluzivne nagrade i bodove koji će vam pomoći da unaprijedite svoj položaj, te obogatite vaše iskustvo igranja. Uz to, ako se registrirate do 9. siječnja dobit ćete pristup ekskluzivnoj misiji zapovjednika Arnolda Schwarzeneggera koji će vas voditi kroz zanimljive zadatke", navode iz Wargaminga.

A ponešto je imao za reći i legendarni glumac.

"Zajednički rad s Wargaming timom na ovom posebnom projektu meni je bilo sjajno iskustvo i znam da će jednako tako biti uzbudljivo i svim igračima. Imam dugu povijest s tenkovima s obzirom da posjedujem M-47 Patton koji sam vozio u austrijskoj vojsci dok mi je bilo 18, tako da mi je poznato upravljanje tim željeznim zvijerima. Nakon što me prijatelji s reddita godinama ispitivali o World of Tanks, sretan sam da napokon možemo svim fanovima ispuniti želju i ostvariti ovo partnerstvo između mene i World of Tanks. Holiday Ops je počeo, stoga ostavite blagdanske kolačiće sa strane i krenite sa mnom u avanturu i širenje blagdanskog raspoloženja na jedan malo drugačiji način", kazao je Schwarzenegger.

Inače, World of Tanks besplatna je online igrica za više igrača, dostupna na osobnim računalima, na sustavima Windows, Mac i Steam. Igra je posvećena borbama tenkova u 20. stoljeću, a iznimno je važna taktika i razvoj strategije kako biste napredovali u ovoj uzbudljivoj avanturi. World of Tanks nudi preko 40 mapa za borbu povijesnih tenkova u razdoblju od Prvog i Drugog svjetskog rata te preko 600 tenkova u pet različitih vrsta igre. Ako još niste zaigrali ovu igricu, Holiday Ops 2022. je idealna prilika da zakoračite u najzanimljivije doba u godini u gaming industriji. Čekaju vas brojna iznenađenja, dodatni bodovi, blagdansko raspoloženje i još mnogo toga.

Posebno za hrvatsko tržište World of Tanks ima i ekskluzivni promo kod CROTENK22, koji donosi dodatne stvari u igri. Upišite kod na worldoftanks.hr prilikom registracije i dobiti ćete njemački premium tenk Pz.Kpfw. III Ausf. K, tri dana premium računa, 100.000 kredita, četiri hrvatske zastavice za tenk i još par iznenađenja. Naravno, kod se može podijeliti s prijateljima.

Još iz kategorije

Ukupna vrijednost javne nabave u 2021. godini iznosi 57,234 milijardi kuna bez PDV-a

Ukupna vrijednost javne nabave u 2021. godini iznosi 57,234 milijardi kuna bez PDV-a

16.08.2022.

Ukupna vrijednost objavljenih ugovora i okvirnih sporazuma u 2021. godini iznosi 46.631.660.140 kuna bez PDV-a, vrijednost evidentirane jednostavne nabave iznosi 10.547.572.437 kuna bez PDV-a (iznos temeljen na unosu dodatnih podataka u EOJN-u od strane obveznika javne nabave), a vrijednost nabave za potrebe diplomatsko-konzularnih predstavništava iznosi 55.184.294 kuna.

SAD odbio Muska, FCC ne želi dati 885 milijuna dolara

SAD odbio Muska, FCC ne želi dati 885 milijuna dolara

14.08.2022.

Savezna komisija za komunikacije (FCC) odbila je zahtjev tvrtke Starlink za 885 milijuna američkih dolara saveznih subvencija koje bi omogućile pružanje satelitskog interneta ruralnim područjima.

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

Infinum Academy donosi tri nova programa edukacija u IT-u do kraja godine

13.08.2022.

Dok se ljetni ciklus edukacija programiranja privodi kraju, Infinum Academy već je objavio termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.