Počele predbilježbe za Samsung Galaxy S4 i HTC One

Počele predbilježbe za Samsung Galaxy S4 i HTC One

Vipnet će od danas korisnicima omogućiti web predbilježbe za kupnju dva atraktivna pametna telefona - Samsung GALAXY S4, najnovijeg nasljednika najpopularnije i najbolje Samsung GALAXY S serije i HTC One, jednog od tehnološki najnaprednijih pametnih telefona današnjice.

Zainteresirane korisnike predbilježba ne obavezuje na kupnju, ali im omogućava uvrštavanje na listu čekanja i prednost ukoliko se odluče za kupnju uređaja i dostupnost uređaja bez čekanja, odmah po dolasku na tržište. Dodatno, korisnici od sutra, 29.ožujka, mogu isprobati HTC One u odabranim Vip centrima u Zagrebu (Ulica Ljudevita Gaja 2 B), Splitu (City Centar, Vukovarska 207), Rijeci (Korzo 22) i Osijeku (Portanova, Svilajska 31 A).

Web predbilježbe za Samsung Galaxy S 4 za korisnike će biti dostupne na linku: http://www.vipnet.hr/s4-predbiljezbe

Web predbilježbe za HTC One za korisnike će biti dostupne na linku: http://www.vipnet.hr/htc-one-predbiljezbe

Još iz kategorije

Nova prilika za ulazak u ZICER

Nova prilika za ulazak u ZICER

08.07.2020. komentiraj

Zagrebački inovacijski centar - ZICER u program Inkubacije prima ograničeni broj perspektivnih tehnoloških startupova. „Razvijaš li inovativan proizvod, a ne znaš gdje pronaći pozitivnu startup vibru, izvrsne edukacije, mentore, vrhunski opremljene labose i kreativan kutak iz kojeg ćeš raditi, nastavi čitati. Prije nego li se ljetne vrućine rasplamsaju, ti potakni svoj poduzetnički žar“, poručuju iz Zicera.

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

Prilika da e-učenje brže postane stvarnost i svima se ponudi kvalitetno obrazovanje

07.07.2020. komentiraj

Huawei je odlučio dodatno pojačati vlastitu globalnu inicijativu TECH4ALL čiji je plan koristeći sve prednosti e-učenja podići kvalitetu obrazovanja diljem svijeta kao i učiniti kvalitetno obrazovanje dostupno svima. O velikom potencijalu e-učenja na povećanje razine obrazovanja diljem svijeta, kao i potencijalu koje to otvara, razgovarali su na webinaru zamjenik predsjednika Huaweija, Ken Hu, čelnici i stručnjaci iz UNESCO-a, globalne udruge telekom operatera - GSMA, sveučilišta i obrazovnih institucija diljem svijeta, Ministarstva obrazovanja Senegala, kao i predstavnici privatnog sektora.

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

Bespovratna sredstva iz područja Inovacija zelene industrije i Plavog rasta

07.07.2020. komentiraj

Innovation Norway je u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom održao online predstavljanje Programa “Business Development and Innovation Croatia” koji nudi bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru. Na konferenciju se prijavilo preko 300 poduzetnika zainteresiranih za program koji se financira iz norveške darovnice i dio je EGP financijskog mehanizma i Norveškog financijskog mehanizma (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014-2021. Prijave su otvorene do 15. studenoga 2020., a potpisi prvih ugovora se očekuju u drugom kvartalu 2021.