Playrix lansira Manor Matters na AppGalleryju

Playrix lansira Manor Matters na AppGalleryju

Nakon značajnog uspjeha Gardenscapesa i Homescapesa na AppGalleryju, Playrix se vraća s još izazovnijom igricom za Huaweijeve korisnike. Od 15. lipnja, Manor Matters, još jedna popularna igrica tvrtke Playrix, dostupna je korisnicima u AppGalleryju.

Manor Matters poziva igrače da istraže stari i napušteni Castlewood, pregledavajući i renovirajući sobe kako bi otkrili tajne skrivenih predmeta. Uz testiranje detektivskih vještina i poticanje na otkrivanje intrigantne priče, Manor Matters dizajniran je tako da nadahne kreativnost korisnika.

Povodom lansiranja na AppGalleryju, Manor Matters donosi niz iznenađenja; igrači će moći otkupiti poklon pakete koji sadrže 500 novčića i 50 energetskih jedinica. Kuponi koji omogućuju popust od 70% na osnovni paket Playrixa dostupni su i pri lansiranju, što znači da igrači mogu dobiti više za manje.

Playrix svojim igračima omogućava iskorištavanje dostupnih ponuda, koristeći kovanice i energetske jedinice za pokretanje dodatnih pretraživanja. Obje su ponude jednostavne za preuzimanje i dostupne su izravno u Manor Mattersu koju prethodno možete skinuti u AppGalleryju. Za još bogatije Playrix iskustvo, igrači u Europi mogu zatražiti dodatne bonove za Golden Ticket na početku svakog tematskog izazova. Golden Ticket nisu dostupne samo za Manor Matters, već i za Gardenscapes i Homescapes. Putem platforme AppGallery, korisnici koji su postigli razinu 30 ili više mogu kupiti Golden Ticket po cijeni od 4,50 € i uštedjeti 0,99€ od redovne cijene koja je bila 5,49€.

“Oduševljeni smo što imamo priliku ponuditi našu igricu ​​Manor Matters većem broju igrača širom svijeta kroz naše partnerstvo s platformom AppGallery. Nakon što smo prethodno uspješno lansirali Gardenscapes i Homescapes, uzbuđeni smo što vidimo kako Huaweijevi igrači reagiraju na nove mogućnosti igranja i radujemo se njihovom budućem iskustvu“, rekao je Maxim Kirilenko, glavni direktor poslovnog razvoja u Playrixu.

Nakon dosadašnjih uspjeha Playrixa, ljubitelji restauracije mogu očekivati ​​da će tijekom sljedećih mjeseci vidjeti puno više.

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

24.07.2021.

Dok se polaznici prve generacije programa prekvalifikacije za programera/ku umjetne inteligencije bliže kraju edukacije, AI Centar Lipik se priprema za nove prijave. Službeno su otvorene prijave za drugu generaciju, a sudeći prema prijašnjim prijavama, očekuje se još veći broj odaziv

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

24.07.2021.

Pandemija koronavirusa potaknula je mnoge ljude da se uključe u e-učenje i samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56 posto više prometa, dok je broj klijenata porastao za 94 posto u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine, objavio je Payoneer, globalna platforma za međunarodna plaćanja.

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

23.07.2021.

Trajanje ranije izdanih potvrda automatski se produžuje i nije potrebno ponovno podnositi zahtjev. Građani od ovoga tjedna mogu svoje potvrde pohraniti i u digitalni novčanik mobilne aplikacije CovidGO, koji brine i o statusu potvrda.