Playrix lansira Manor Matters na AppGalleryju

Playrix lansira Manor Matters na AppGalleryju

Nakon značajnog uspjeha Gardenscapesa i Homescapesa na AppGalleryju, Playrix se vraća s još izazovnijom igricom za Huaweijeve korisnike. Od 15. lipnja, Manor Matters, još jedna popularna igrica tvrtke Playrix, dostupna je korisnicima u AppGalleryju.

Manor Matters poziva igrače da istraže stari i napušteni Castlewood, pregledavajući i renovirajući sobe kako bi otkrili tajne skrivenih predmeta. Uz testiranje detektivskih vještina i poticanje na otkrivanje intrigantne priče, Manor Matters dizajniran je tako da nadahne kreativnost korisnika.

Povodom lansiranja na AppGalleryju, Manor Matters donosi niz iznenađenja; igrači će moći otkupiti poklon pakete koji sadrže 500 novčića i 50 energetskih jedinica. Kuponi koji omogućuju popust od 70% na osnovni paket Playrixa dostupni su i pri lansiranju, što znači da igrači mogu dobiti više za manje.

Playrix svojim igračima omogućava iskorištavanje dostupnih ponuda, koristeći kovanice i energetske jedinice za pokretanje dodatnih pretraživanja. Obje su ponude jednostavne za preuzimanje i dostupne su izravno u Manor Mattersu koju prethodno možete skinuti u AppGalleryju. Za još bogatije Playrix iskustvo, igrači u Europi mogu zatražiti dodatne bonove za Golden Ticket na početku svakog tematskog izazova. Golden Ticket nisu dostupne samo za Manor Matters, već i za Gardenscapes i Homescapes. Putem platforme AppGallery, korisnici koji su postigli razinu 30 ili više mogu kupiti Golden Ticket po cijeni od 4,50 € i uštedjeti 0,99€ od redovne cijene koja je bila 5,49€.

“Oduševljeni smo što imamo priliku ponuditi našu igricu ​​Manor Matters većem broju igrača širom svijeta kroz naše partnerstvo s platformom AppGallery. Nakon što smo prethodno uspješno lansirali Gardenscapes i Homescapes, uzbuđeni smo što vidimo kako Huaweijevi igrači reagiraju na nove mogućnosti igranja i radujemo se njihovom budućem iskustvu“, rekao je Maxim Kirilenko, glavni direktor poslovnog razvoja u Playrixu.

Nakon dosadašnjih uspjeha Playrixa, ljubitelji restauracije mogu očekivati ​​da će tijekom sljedećih mjeseci vidjeti puno više.