Pannonian Challenge i Vipnet osvojili priznanje za cjelovit pristup sportskom marketingu

Pannonian Challenge i Vipnet osvojili priznanje za cjelovit pristup sportskom marketingu

Vipnet je za svoje generalno sponzorstvo Pannonian Challengea osvojio nagradu Društva za marketing Slovenije i to za promišljen rad te cjelovit pristup sportskom marketingu.

Ove su godine među 44 prijavljena rada, proglašeni pobjednici u šest kategorija. Tako je stručna komisija u kategorijama najbolja digitalna komunikacija, najbolji oglas, najbolje sportsko sponzorstvo, najbolje cjelovite sportsko-marketinške aktivnosti i posebna nagrada žirija nagradio slovenske projekte, dok su Vipnet i Pannonian Challenge slavili u jedinoj međunarodnoj kategoriji. Obrazloženje odluke žirija glasi da je riječ o sportskom natjecanju koje kombinacijom ekstremnog sporta i glazbe oduševljava sudionike iz regije i svijeta.

‒ Pannonian Challenge je natjecanje koje uistinu pomiče granice u sportu i zbog toga smo jako ponosni što su njegovu vrijednost prepoznali i slovenski kolege. Entuzijazam i trud organizatora dodatni je razlog zbog kojeg Vipnet u ulozi generalnog sponzora ovo događanje podržava već drugu godinu zaredom ‒ rekao je Mario Cvitković, član Uprave Vipneta.

Najveće regionalno natjecanje u ekstremnim sportovima, osječki Pannonian Challenge, već više od desetljeća okuplja vrhunske domaće i svjetske natjecatelje te velik broj posjetitelja. Odličnom organizacijom i atraktivnim programom svake sezone dokazuje svoju vrijednost i regionalni značaj, što je ovom međunarodnom nagradom i potvrđeno.

- Sretni smo i ponosni što je naš trud prepoznat i izvan granica Lijepe naše, ovo je zaista priznanje svima nama. U ime Udruge Pannonian bih se zahvalio svima koji su uz nas, a prije svega Vipnetu bez čije bi se podrške Pannonian Challenge najvjerojatnije ugasio još prošle godine - rekao je Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challenge u Udruzi Pannonian.