Pametni telefon za uzbudljivo gaming iskustvo, čiste fotografije i zanimljive videozapise

Pametni telefon za uzbudljivo gaming iskustvo, čiste fotografije i zanimljive videozapise

Huaweijeva serija pametnih telefona nova nije strana potrošačima, pogotovo onima mlađima. U posljednjih nekoliko godina, Huawei nova je osvojila srca mladih korisnika svojim iznimnim dizajnom, vrhunskom kvalitetom izrade i jednom od vodećih kamera na tržištu. Huawei nova 5T istaknuo se kao jedan od najboljih pametnih telefona, s vrhunskim performansama, u srednjem segmentu ponude.

Vrhunske gaming performanse zahvaljujući Kirinu 980 i GPU Turbo 3.0 tehnologiji

Brojni mladi korisnici obožavaju mobilne igre, poput danas sve popularnijih FPS battle royale naslova, a značajka HDR kvalitete prikaza kod njih itekako dolazi do izražaja. Huawei nova 5T pokreće 7nm Kirin 980 razvijen od strane Huaweija. CPU ima četiri velike A76 jezgre i četiri manje A 55 jezgre koje se vrte na 2,6 GHz, dok je GPU Mali-G76 sposoban obaviti i najzahtjevnije grafičke zadatke. U protekloj godini Huawei je nastavio raditi na optimizaciji performansi igara. Njegova tehnologija za grafičku obradu GPU Turbo došla je do 3.0 inačice, a pomaže u minimiziranju podrhtavanja slike u igrama te povećanju stabilnosti FPS-a.

Snimanje fotografija - snažna 48MP kamera s podrškom za noćni način rada

HUAWEI nova 5T opremljena je nevjerojatnom AI Quad kamerom s nevjerojatnim mogućnostima noćne fotografije. Na poleđini se nalazi četverostruki sustav kamera. Kombinirane su 16MP kamera s otvorom blende f/2,2 koja nudi široki kut snimanja od čak 117 stupnjeva, glavna 48MP kamera sa Sonyjevim IMX586 CMOS modulom na kojoj je podržano stapanje četiri piksela u jedan, čime se drastično poboljšava noćna fotografija. Ostale dvije kamere su 2MP i omogućuju stvaranje bokeh fotografija i izvrsne makro snimke.

Na uređaju je podržan i noćni način rada, zahvaljujući kojem korisnici lako mogu fotografirati visokokvalitetne noćne fotografije s jasnim, svijetlim i oštrim detaljima. Dva jednostavna savjeta pomoći će vam da snimite sjajne noćne fotografije. Prvo, pokušajte održati telefon što je moguće stabilnijim, te drugo, koristite ručni fokus kako biste bili sigurni da je vaš subjekt u fokusu.

Usporedba noćnih fotografija na otvorenom:

Bez noćnog načina

S noćnim načinom

Dvije gore prikazane fotografije snimljene su Huaweijem nova 5T noću. Kao što je vidljivo, uz noćni način rada, ekspozicija je preciznija, a svjetla zgrade osvijetljena. Također, moguće je primijetiti kako staklo zgrade na drugoj fotografiji izgleda svjetlije i trodimenzionalno.

Pored toga, Huawei nova 5T podržava širokokutno snimanje. Ovu značajku možete uključiti u aplikaciji kamere kako biste dobili šire vidno polje. Super širokokutna kamera nudi ultra široki kut gledanja od 117 stupnjeva, udvostručivši raspon gledanja za još bolje fotografije. Korisnici lako mogu fotografirati veličanstvene građevine koje prethodno nije moguće uhvatiti na jednoj fotografiji.

HUAWEI nova 5T također podržava Super Macro način fotografiranja koji omogućava snimanje fotografija izbliza, s udaljenosti od samo 4 cm. Ova je funkcija vrlo pogodna za fotografiranje statičkih predmeta, poput pupoljaka biljke, cvijeća, pčela i tako dalje, što fotografiranje čini zabavnijim.

Videozapisi - više zabave uz AI Color

U aplikaciji kamere Huaweija nova 5T nalazi se zanimljiva značajka nazvana AI Color. Zahvaljujući njoj, korisnici mogu zadržati boju na subjektu i napraviti pozadinu crno-bijelom. Sami korisnici ne trebaju prilagođavati nikakve parametre ili postavke tijekom snimanja videozapisa s AI Color opcijom, sve se odvija automatski.