Ozren Labor novi je tehnički direktor u Combisu

Ozren Labor novi je tehnički direktor u Combisu
Combis

Regionalni sistem integrator Combis svoj je tim obogatio još jednim ekspertom. Ozren Labor došao je na poziciju tehničkoga direktora Combisovog Sektora sistemske podrške i integracije gdje će svoje znanje i iskustvo usmjeriti na upravljanje pojedinim poslovnim jedinicama unutar sektora te tako doprinijeti daljnjem osnaživanju Combisa u segmentu pružanja inovativnih sistemskih rješenja i usluga.

Ozren je svoju karijeru počeo graditi prije više od 13 godina u Centru istraživanja i razvoja tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d.. Četiri godine iskustva u radu na razvojno-istraživačkim projektima u telekomunikacijskoj industriji rezultirale su suradnjom s akademskim i industrijskim partnerima čiji su rezultati vidljivi u nekoliko znanstvenih radova s međunarodnim recenzijama.

Važna poslovna iskustva stječe i u odjelima za razvoj tvrtki KATE-KOM d.o.o. te Optima Telekom d.d., odakle nastavlja karijeru u tvrtki Eurocomputer Systems d.o.o. gdje isprva obnaša funkciju tehničkog direktora te potom preuzima i dužnost predsjednika Uprave. Poslovni put nastavlja u tvrtki Capabilis d.o.o. kao suosnivač i konzultant, odakle i dolazi u Combis.

Ozren Labor rođen je 1973. godine. Studij elektrotehnike na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva završio je 1999. godine. Pet godina kasnije, na istome će fakultetu postati i magistrom znanosti.