OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

Foto: Fotolia

OYO je interaktivna usluga na zahtjev, koja uz mjesečnu naknadu, korisniku od sada i na Vip TV-u i B.netu, omogućuje gledanje više od 3.500 sati različitog video sadržaja, ali i premijerno gledanje brojnih filmova i serija prije emitiranja na TV programu.

Riječ je o usluzi koja omogućuje brz i jednostavan pristup do najrazličitijih video sadržaja u bilo kojem trenutku. OYO usluga korisnicima je dostupna uz mjesečnu naknadu, a korisniku omogućuje neograničeno gledanje svih sadržaja bez dodatne naplate, što uključuje gledanje stotine filmskih i serijskih naslova te pristup emisijama Nove TV i Doma TV.

Tako su gledateljima na raspolaganju informativne emisije: Vijesti, Dnevnik i Provjereno, zabavne emisije kao što je inMagazin, sportski program i dječji sadržaji, te dva kanala: OYO Cinema na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi i OYO Family obiteljski kanal koji svakodnevno prikazuje sadržaje za cijelu obitelj.

Korisnici koji odaberu OYO uslugu, imaju mogućnost gledanja OYO sadržaja preko digitalnog prijamnika i interneta, odnosno preko svih ekrana: TV prijamnika, pametnog telefona, tableta te Windows i OS X računala za što je potrebna prijava na OYO portalu Nove TV koristeći Vip i Moj B.net korisničke podatke. Jedan korisnički račun omogućava pristup OYO usluzi preko više Vip TV i B.net digitalnih prijamnika u kućanstvu kao i na 2 dodatna uređaja (tablet, pametni telefon ili računalo).

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.