OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

Foto: Fotolia

OYO je interaktivna usluga na zahtjev, koja uz mjesečnu naknadu, korisniku od sada i na Vip TV-u i B.netu, omogućuje gledanje više od 3.500 sati različitog video sadržaja, ali i premijerno gledanje brojnih filmova i serija prije emitiranja na TV programu.

Riječ je o usluzi koja omogućuje brz i jednostavan pristup do najrazličitijih video sadržaja u bilo kojem trenutku. OYO usluga korisnicima je dostupna uz mjesečnu naknadu, a korisniku omogućuje neograničeno gledanje svih sadržaja bez dodatne naplate, što uključuje gledanje stotine filmskih i serijskih naslova te pristup emisijama Nove TV i Doma TV.

Tako su gledateljima na raspolaganju informativne emisije: Vijesti, Dnevnik i Provjereno, zabavne emisije kao što je inMagazin, sportski program i dječji sadržaji, te dva kanala: OYO Cinema na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi i OYO Family obiteljski kanal koji svakodnevno prikazuje sadržaje za cijelu obitelj.

Korisnici koji odaberu OYO uslugu, imaju mogućnost gledanja OYO sadržaja preko digitalnog prijamnika i interneta, odnosno preko svih ekrana: TV prijamnika, pametnog telefona, tableta te Windows i OS X računala za što je potrebna prijava na OYO portalu Nove TV koristeći Vip i Moj B.net korisničke podatke. Jedan korisnički račun omogućava pristup OYO usluzi preko više Vip TV i B.net digitalnih prijamnika u kućanstvu kao i na 2 dodatna uređaja (tablet, pametni telefon ili računalo).

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.