OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu

OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu
Fotolia

OYO je interaktivna usluga na zahtjev, koja uz mjesečnu naknadu, korisniku od sada i na Vip TV-u i B.netu, omogućuje gledanje više od 3.500 sati različitog video sadržaja, ali i premijerno gledanje brojnih filmova i serija prije emitiranja na TV programu.

Riječ je o usluzi koja omogućuje brz i jednostavan pristup do najrazličitijih video sadržaja u bilo kojem trenutku. OYO usluga korisnicima je dostupna uz mjesečnu naknadu, a korisniku omogućuje neograničeno gledanje svih sadržaja bez dodatne naplate, što uključuje gledanje stotine filmskih i serijskih naslova te pristup emisijama Nove TV i Doma TV.

Tako su gledateljima na raspolaganju informativne emisije: Vijesti, Dnevnik i Provjereno, zabavne emisije kao što je inMagazin, sportski program i dječji sadržaji, te dva kanala: OYO Cinema na kojemu se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi i OYO Family obiteljski kanal koji svakodnevno prikazuje sadržaje za cijelu obitelj.

Korisnici koji odaberu OYO uslugu, imaju mogućnost gledanja OYO sadržaja preko digitalnog prijamnika i interneta, odnosno preko svih ekrana: TV prijamnika, pametnog telefona, tableta te Windows i OS X računala za što je potrebna prijava na OYO portalu Nove TV koristeći Vip i Moj B.net korisničke podatke. Jedan korisnički račun omogućava pristup OYO usluzi preko više Vip TV i B.net digitalnih prijamnika u kućanstvu kao i na 2 dodatna uređaja (tablet, pametni telefon ili računalo).