Ovog vikenda u Zagrebu se održava Change konferencija

Ovog vikenda u Zagrebu se održava Change konferencija

Preko dvadeset poznatih svjetskih i domaćih stručnjaka održat će svoja predavanja i radionice u subotu 20. listopada u Zagrebu, na trećem izdanju softverske konferencije Change. Ovogodišnje izdanje konferencije Change održat će se u prostorima Tvornice čokolade Kraš s tri paralelna tracka predavanja. Dva tracka orijentirat će se na development, dok će treći biti poslovnog karaktera na kojemu će posjetitelji imati priliku saznati više o novostima iz svijeta UI/UX i razvoja poslovnih vještina.

Organizatori ove godine u Hrvatsku dovode jednog od najpoznatijih testera u svijetu softvera, Michaela Boltona koji će od 22. do 24. listopada u Zagrebačkom inovacijskom centru održati rekordno rasprodanu trodnevnu radionicu na temu Rapid Software Testinga. Također, subotnju konferenciju zatvorit će upravo Bolton.

Osim njega na tom će događaju sudjelovati niz domaćih, regionalnih i svjetskih stručnjaka. Konferenciju otvara Juan Castillo, poznati Agile stručnjak, koji će svoje višegodišnje iskustvo iz industrije prenijeti posjetiteljima te im pokazati kako pomoću međusobnog povjerenja i kvalitetnih međuljudskih odnosa izvući najbolje iz tima.

Developeri će imati priliku poslušati predavače poput autora Jhipster Frameworka Deepu K Sasidharana, Muriela Kamganga iz agencije AG04, po treći put Viktora Farčića te Marianne Worthington, koja će prenijeti iskustva Work Warriora, tvrtke koja se bavi problematikom toksične radne okoline. Tu su još Courtney Hemphill, Ivan Brozović i brojni drugi stručnjaci. Uz edukacijski dio, konferencija će imati i zabavni, budući da organizatori pripremaju večernju zabavu i nagradnu igru.

Cijena ulaznice je 220 kuna, dok će zainteresirani studenti trebati izdvojiti samo 100 kuna. Karte se mogu nabaviti putem sustava Entrio. Više informacija o konferenciji možete saznati na službenoj internetskoj stranici.