Ovog tjedna u Opatiji se održava Amazonova konferencija Adriatic AWS Innovation Days 2018

Ovog tjedna u Opatiji se održava Amazonova konferencija Adriatic AWS Innovation Days 2018
DepositPhotos

U organizaciji domaće tvrtke iOLAP i najvećeg svjetskog cloud servisa Amazon Web Services, sljedećeg tjedna u Opatiji se održava Adriatic AWS Innovation Days 2018. Organizatori su najavili kako će do popunjavanja slobodnih kapaciteta svi zainteresirani sudionici imati besplatnu kotizaciju.

Konferencija se održava 18. i 19. listopada, a tijekom ta dva dana sudionici će se na predavanjima, radionicama, panel raspravama i okruglim stolovima moći upoznati s tehnološkim novostima iz područja AWS-a. Predavači će im prezentirati prednosti i uštede korištenjem cloud tehnologija te primjerima najboljih praksi koje su uspjele eliminirati rizike i ponuditi inovativna rješenja poslovnih problema.

Konferencija će okupiti domaće i strane predavače koji će s publikom podijeliti iskustva korištenja AWS tehnologija u svojim poduzećima. Tako će, primjerice, direktorica lanca restorana Dickey’s Barbecue Restaurants, Laura Rea Dickey, ispričati kako je AWS omogućio njihovu digitalnu transformaciju. Karen Kaushansky govorit će o budućnosti glasovnog sučelja odnosno interakciji s informacijskih sustavima pomoću glasa.

Program je podijeljen u dva tematska dijela. Tako će se “Developer & IT Professional Track“ baviti tehnološkim aspektima AWS tehnologija, dok će “Executive Track“ biti usredotočen na kreiranje vrijednost za poslovanje. Više detalja o konferenciji i formular za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije.