Ovog tjedna održava se novi Elektroboj

Ovog tjedna održava se novi Elektroboj
eStudent

Elektroboj, natjecanje u izradi praktičnih rješenja iz područja elektrotehnike započinje svečanim otvorenjem 17. siječnja 2019. u 15 sati u dvorani A211 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Na otvorenju prisustvovat će predstavnici poduzeća i partneri projekta Elektroboj koji su ujedno i dobar primjer primjenjivanja znanja u renomiranim hrvatskim tvrtkama: GlobalLogic, HELB, Greyp Bikes, Rimac Automobili, Xylon, LEDelektronika, INETEC te ERICSSON.

Cilj Elektroboja je potaknuti kreativnost i ohrabriti studente u realizaciji vlastitih ideja, istodobno ih suočavajući sa svim izazovima koje vođenje jednog ozbiljnog projekta nosi sa sobom. Predavanja i radionice, koje će se održavati u sklopu natjecanja Elektroboj, olakšat će studentima izradu konačnog rješenja i naučiti sve zainteresirane nešto o svakom području elektrotehnike. Također, ovo natjecanje pruža mogućnost postizanja odličnih rezultata i osvajanja brojnih nagrada: 1. mjesto - 10 000 kn, 2. mjesto - 7000 kn i 3. mjesto - 5000 kn te 1000 kn za najbolju prezentaciju.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na natjecanje individualno ili kao tim do

23. siječnja 2019., a sam projekt izrađuje se unutar dviju zadanih tema osmišljenih u suradnji s partnerima natjecanja. Sve o ovogodišnjim temama, ekologiji i turizmu, saznaj na otvorenju, a više informacija o natjecanju potraži na službenoj i Facebook stranici.