Ovih blagdana pokloni vrijeme svojim najmilijima!

Ovih blagdana pokloni vrijeme svojim najmilijima!

Blagdane posveti i provedi s onima koji to zaslužuju! Druženje s bliskim osobama daje nam osjećaj pravog blagdanskog duha u kojemu bar na kratko svakodnevne brige možemo ostaviti po strani. Na tvoju sreću, nove tehnologije donose brojne mogućnosti povezivanja virtualnim kanalima i stvaranja lijepih blagdanskih uspomena pa i kada ne možemo biti zajedno. Kako bi i ovi blagdani ostali u lijepom sjećanju, A1 Hrvatska donosi nekoliko savjeta kako ih provesti i ostati povezani:

1. Dogovori videopoziv s bakom i djedom

Svi volimo druženja s bakama i djedovima, ali neki moraju putovati kako bi ih vidjeli. Uz to, moramo  čuvati i njihovo zdravlje. Zato je najsigurnije da dogovoriš videopoziv i prepričaš sve novosti online kanalima. Ne brini, možeš pričati satima jer ove blagdane A1 Hrvatska daruje korisnike na bonove dodatnom gigom i pretplatnike koji nemaju neograničeni net s 20 giga.

2. Pogledaj dokumentarac s tatom

Ne znaš što pokloniti tati? Daruj mu jedan od najvrjednijih poklona - svoje društvo i vrijeme. Pogledajte skupa zabavne i edukativne dokumentarne filmove na novom kanalu DOX TV koji je dostupan samo u A1 TV ponudi.

3. Pogledaj crtani film s mlađom sestrom koji je propustila za vikend

Nisi stigao pogledati crtani film sa sestrom? Nema problema, od 15. prosinca na A1 TV-u možeš koristiti poboljšanu interaktivnu uslugu „Pogledaj od početka“ na više od 150 TV kanala na kojima možeš gledati propušteno do 7 dana unazad. Sestra će sigurno biti oduševljena što može pogledati sve božićne filmove koje je propustila.

4. Ispeci blagdanski kolač

Blagdanskih kolača nikad previše! Ove godine organiziraj zajedničko kulinarsko natjecanje i provedi kvalitetno vrijeme s obitelji. Ako ne znaš zanimljive recepte, inspiraciju potraži na kanalu Kitchen TV koji je jedan od devet novih kanala na A1 TV-u. A dok radite ukusne slastice, glazbenu podlogu pružit će kanal Muzzik TV s najvećim hitovima sa svjetske i regionalne scene.

5. Isplaniraj druženje s  najboljim prijateljima

Zajedničko vrijeme i uspomene najljepši su poklon, a za blagdane je ponuda događanja jedna od bogatijih tijekom godine. Znaš li da u Moj A1 aplikaciji dobivaš 15 posto popusta za kupnju ulaznica za odabrane događaje putem servisa ENTRIO? Povedi prijatelje i stvorite nezaboravne uspomene.

6. Opusti se sam ili s obitelji

Nakon svega, treba se i odmoriti od godine iza nas. Blagdani su savršena prilika da se jednostavno opustiš uz svoje najdraže ili sam u toplini svoga doma. Ove godine to možeš učiniti uz vrhunske filmove na Cinestar TV Premiere 1 i 2 kanalima, koji su uvršteni u osnovne pakete do 1. veljače 2022.

Samo zapamti, tehnologija može mnogo toga zamijeniti, ali ne može tebe i tvoje društvo. Zato ovih blagdana pokloni vrijeme onima koji su ti gigaBITNI i zajedno s njima stvori lijepa sjećanja.