Otvorene registracije za eZ Publish Summer Camp 2013

Otvorene registracije za eZ Publish Summer Camp 2013
Netgen

Tvrtka Netgen objavila je otvorenje registracije za eZ publish Summer Camp 2013. eZ Publish Summer Camp je četverodnevni međunarodni događaj, organiziran od strane Netgena, s radionicama namjenjenima web developerima. Održat će se u Bolu na Braču od 4. do 7. rujna ove godine. Glavna tema radionica su eZ Publish CMS i Symfony.

Radionice će biti razdvojene na 3 tipa radionica, radionice za početnike namjenjene kompletnim početnicima u eZ Publishu, radionice za eZ developere namjenjene ljudima koji imaju već nekog iskustva s eZ Publish CMS-om, te radionice za za Symfony developere
namjenjene ljudima koji jesu ili žele postati Symfony developeri s preduvijetom da posjeduju osnovno poznavanje PHP-a.

Radionice i predavanja će uz predavače iz Netgena držati i drugi predavači, a neki od njih su Sebastian Bergmann, tvorac PHPUnita, Jérôme Vieilledent, glavni inženjer za eZ Publish 5, Paul Borgermans, tvorac eZFind/Solr pretraživača i glavni inženjer za eZ Cloud, Lukas Kahwe Smith i Tobias Schultze, poznati članovi Symfony ekosustava, Bernhard Schussek, glavni inženjer za Symfony2 Forms, Antonio Perić i Luka Vidoš, Symfony developeri iz splitskog Locastica i još neki neobjavljenji predavači.

Sve dodatne informacije možete potražiti ovdje.